📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
-dasz?
-yhym
-czyli komu?
-moim tatom
nie dość, że cygan to jeszcze ma ojców pedałów. Takiej patologii to jeszcze nie widziałem
-yhym
-czyli komu?
-moim tatom
nie dość, że cygan to jeszcze ma ojców pedałów. Takiej patologii to jeszcze nie widziałem
@Armageddon1410
Ty głupi chuju, "88" się tu chwalisz? Gdyby Hitler wygrał wojnę, pewnie teraz służyłbyś niemieckiemu panu albo przeleciałbyś przez komin. Ty ignorancie i nieuku pierdolony!! Przez te twoje "88" Polacy ginęli a Ty śmiesz obnosić się z tym??
Ty głupi chuju, "88" się tu chwalisz? Gdyby Hitler wygrał wojnę, pewnie teraz służyłbyś niemieckiemu panu albo przeleciałbyś przez komin. Ty ignorancie i nieuku pierdolony!! Przez te twoje "88" Polacy ginęli a Ty śmiesz obnosić się z tym??
Wiem, wiem... Sadistic.pl, ale jak mam to kupię im bułkę itp. Czemu ? Ty jak jesteś głodny to zapierdalasz do lodówki i coś szamiesz a on/oni?(nie mówię o filmiku). Oczywiście jest tak, że jak dasz to kurwy jak magnesy do ciebie lecą Raz mój tata dał ze 2 zeta to potem tak mu dupę truli, że powiedział : spierdalać do roboty
za ten filmik nie piwa powinno się stawiać ale wpierdole... aż sam się kurwa zażenowałem tym ścierwem ;/
I całe życie na żebraniu.. Swoją drogą, 2 lata temu przez wakacje codziennie jezdziłem do Szczawnicy do roboty. Przed Krościenkiem jest taki most i pod nim wybudowane z zapewne pokradzionych cegieł, pustaków, płyt OSB i chuj wie czego jeszcze lokum owych darmozjadów. A, że z mostu widać wszystko po obu stronach, po lewej przy owych lepiankach cyganka pierze w rzece, bierze wode do gotowania, a parenaście metrów przed nią, po drugiej stronie mostu jakis inny cygan sra serdecznie jak gdyby nic do tej samej rzeki... NO KURWA
Kurrrwa,a Ty mu dajesz jeszcze ... Te pieniądze staną się częścią jego tłustego imperium.
Z tą policją to zły pomysł. I z wyjebaniem buta na twarz też. Bo na jednego cygana przypada dziesięciu innych, więc automatycznie kilku by wyskoczyło z szamba. A potem dziesięciu na każdego z tych dziesięciu i tak zaczęliby się mnożyć jak mrówki.
Chuj z tymi brudasami, jestem pierdolonym rasistą i nienawidzę takiego ścierwa i żeby tej małej grubej parszywej kurwie uschły te jebane krótkie macki i żeby miał kikuty zamiast rąk poruszał się o wózku i jadł gówno , ja na miejscu typa nagrywającego wypierdolił bym mu zwyczajnie tą jego "bułe" w ten gruby jebany cygański złodziejski ryj i teraz hejtujcie mnie, ze jestem NERDem przed komputerem smialo zróbcie to , ale juz nie jeden cygan dostał odemnie w pysk i niemiec równiez dlatego taką kurwe bym również walił w pizde gongami i ZERO LITOŚCI NA SKURWUSYNÓW, A POLSKA DLA POLAKÓW !!!!!!! pozdrawiam was'
Dodam jeszcze pare słów bo mnie to w chuj poruszyło i nie zostawie etego tak , autorowi filmu należy się SROGI CHUJ W DUPĘ !!!! ale to tak nie wyobrazalny, że nawet sobie tego nie wyobrazacie. Pierdolone cygańskie gówno ma racje bytu na Polskich ulicach ? do chuja ?! gdzie są prawidziwi Polacy ja się pytam, a potem się te kurwy z nas śmieją, że ich ustrzymujemy i na nas kurwa sie dorabiają rumuńskie dziwki ludzie co się z wami kurwa porobiło ? chodzicie , płaczecie , że bieda w kraju ?! to na jaki chuj dajecie tym gnidom jebanym wysyłanym przez w chuj bogate matki na ulice jebane 20gr ... zostaw dla siebie to 20gr i daj żulowi który sra pod siebie ale daj to SWOJEMU a nie mongołowi który kurwa dziennie znajdzie 15 takich frajerów jak Ty i potem ma niezłą dniówke robiąc z siebie kretyna, a Ty sie kurwa cieszysz bo niezłe video na sadistica masz i dostaniesz PIWO odemnie to możesz dostać chuja w pysk za brak poszanowanie choćby do samego siebie i kraju w jakim żyjesz, zamiast nagrywać pierdolony filmik swoim telefonem który dostałeś na komunie to weź paru kumpli i jednego właśnie idiote co to nagra i idź dojeb tej cyganskiej rodzinie zwyczajnie wysraj im sie w ryj powiedz jakim są gównem i marginesem krawężnkiem czy chuj wie czym jeszcze. Jak dla mnie to należy Ci się tak jak wspomniałem zwyczajna chłosta kutasem po buzi. Jak coś sobie przypomnę jeszcze to napewno dodam . Pozdrawiam was jeszcze raz Gorąco z POLSKI
Dodam jeszcze pare słów bo mnie to w chuj poruszyło i nie zostawie etego tak , autorowi filmu należy się SROGI CHUJ W DUPĘ !!!! ale to tak nie wyobrazalny, że nawet sobie tego nie wyobrazacie. Pierdolone cygańskie gówno ma racje bytu na Polskich ulicach ? do chuja ?! gdzie są prawidziwi Polacy ja się pytam, a potem się te kurwy z nas śmieją, że ich ustrzymujemy i na nas kurwa sie dorabiają rumuńskie dziwki ludzie co się z wami kurwa porobiło ? chodzicie , płaczecie , że bieda w kraju ?! to na jaki chuj dajecie tym gnidom jebanym wysyłanym przez w chuj bogate matki na ulice jebane 20gr ... zostaw dla siebie to 20gr i daj żulowi który sra pod siebie ale daj to SWOJEMU a nie mongołowi który kurwa dziennie znajdzie 15 takich frajerów jak Ty i potem ma niezłą dniówke robiąc z siebie kretyna, a Ty sie kurwa cieszysz bo niezłe video na sadistica masz i dostaniesz PIWO odemnie to możesz dostać chuja w pysk za brak poszanowanie choćby do samego siebie i kraju w jakim żyjesz, zamiast nagrywać pierdolony filmik swoim telefonem który dostałeś na komunie to weź paru kumpli i jednego właśnie idiote co to nagra i idź dojeb tej cyganskiej rodzinie zwyczajnie wysraj im sie w ryj powiedz jakim są gównem i marginesem krawężnkiem czy chuj wie czym jeszcze. Jak dla mnie to należy Ci się tak jak wspomniałem zwyczajna chłosta kutasem po buzi. Jak coś sobie przypomnę jeszcze to napewno dodam . Pozdrawiam was jeszcze raz Gorąco z POLSKI
Co za brud.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów