📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Po co cyganom samochody?
Odpowiedz w filmie
/watch?v=_KTL3Lzjlr0&feature=player_detailpage#t=1364s
Odpowiedz w filmie
/watch?v=_KTL3Lzjlr0&feature=player_detailpage#t=1364s
Jak to jest, że na tym filmie się cieszą, a w Polsce już by darli pizde i wyzywali? Tam mają bardziej rozwinięty instynkt samozachowawczy?
Rozpierdalaja mnie te spekulacje w komentarzach. Znawcy wszechrzeczy i mistrzowie nonszalanckiego spojrzenia. Nie chce sie pauzy wciskac, to nie pisz farmazonów. 30 sekund zajmuje dowiedzenie sie, ze te resztki skody sa zarejestrowane w Michalovcach na Słowacji
Wy wiecie co to znaczy "cyganeria", do kurwy?! Nie jest to "więcej niż jeden cygan".
Za impotencje intelektualną piwa nie będzie.
Proponuje wpierw zatopić się w lekturę słowników, później jakiś słów używać!
Za impotencje intelektualną piwa nie będzie.
Proponuje wpierw zatopić się w lekturę słowników, później jakiś słów używać!
Ja pierdolę... Skoda 105 ma bagażnik z przodu, tępe gimbusy! Tylne zawieszenie jest tak rozjechane, bo nie ma skrzyni i silnika.
To się nazywa biedne społeczeństwo, jak już cyganie nie mogą przyzwoicie żyć.
Śmiejcie się, ale takiego negatywu na tylnej osi to żaden z Was nie ma!
dobra, kto ogląda w 2014 ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów