18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Cyganka w warszawskim tramwaju
f................i • 2010-03-30, 17:13
Cyganka robi to co umie najlepiej...żebrze.

Kurwa, jeszcze z tymi dzieckiem jebanym. Nie mogę.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
p................h 2010-03-30, 22:51
I tak mamy szczęście, że w Polsce są tak niskie zasiłki dla bezrobotnych - w przeciwnym przypadku procent tego czegoś (bo ciężko nazwać mi cyganów ludźmi) byłby o wiele większy, jak i na żebraniu by się nie kończyło...
Zresztą, każdy pewnie zdążył już przeczytać o cyganach z Chojnic, którzy zabili Polaka i nie ponieśli jakichkolwiek konsekwencji. ( chojniczanka.com/news.php?readmore=54 ) Ciekawe jak sprawa potoczyłaby się w odwrotnej sytuacji?

P.S. Rumuni to nie cyganie.
Zgłoś
matx 2010-03-30, 23:59
borowil napisał/a:

U nas i tak jest lajt. We Włoszech jedno cygańskie dziecko jest w stanie nakraść do 4tys euro miesięcznie. Podbiegają skurwysyny do bankomatu jak ktoś wybiera kasę, naciskają guziczek do większej wypłaty i próbują zapierdolić co się da. Za granicą żebrzą i kradną a trzeba było zobaczyć jakie wille mają nastawiane w Rumunii za cudze pieniądze. Chłopcy Narodowcy powinni zrobić z nimi porządek! Won z Polski Brudasy!

W Hiszpanii tak samo. Sa cyganie co przyjechali z Rumunii ktorzy zebrza cale dnie i kradna i sa tez hiszpanie-cyganie ktorzy maja w chuj kasy, nic nie robia a wzbogacja sie kradnac po domach i sprzedajac narkotyki. Wszystkie chlopaki w moim wieku oryginalne dresiki, zloto wszedzie, nowe seaty ibiza po tuningu, do fryzjera co tydzien. Najgorsze jest to, ze sa bezkarni, dostaja mieszkania od panstwa bo placza, ze nic nie maja.
Tak jak mowi borowil, w Polsce to lajt jest. W Hiszpanii, sami hiszpanie najbardziej sie boja wlasnie cyganow - swoich rodakow. To nie jest normalne.
Zgłoś
werkoz 2010-03-31, 11:15
Bo ona wylewna jest...
Zgłoś
P................n 2010-03-31, 13:46
Sprawdzałem kiedyś w Internecie z ciekawości skąd oni maja tyle siana żeby sobie pałace stawiać mimo, iż nigdy nie widziałem uczciwie zarabiającego cygana. I nie dziwota, że nie widziałem, bo oni bardziej cwani są okazuje się
Oni po prostu robią dzieci ile się da i na każde z nich dostają całkiem spore pieniądze, o których byle samotna matka może pomarzyć. Mało tego, robią przekręty polegające na tym, że dodatkowo wymieniają się dziećmi między rodzinami, żeby jeszcze więcej zgarnąć.
Nie pamiętam dokładnie jak to działa, ale tak czy inaczej potrafią skutecznie wykorzystywać różne luki prawne. Wślizgują się w nie jak karaluchy
Zgłoś
nonek 2010-03-31, 14:48
zajebac to malo..mnie najbardziej wkurwia to ze te wszystie pajace stare pierdziele daja takim hajs i potem wracaja i znowu chca wiecej..a teraz sie sezon na ciaparow zaczal bo sie cieplo zrobilo to powychodzily robale z jablka..

raz mi sie zdazylo ze wsiadlo to takie do tramwaju to ktos wyciagnal portfel i jedna babka opieprzyla druga babe ochrzanila ze co jej hajs daje i zeby portfel schowala..

ciapary jebane a w krakowie to jest juz koszmar..
Zgłoś
Kadi 2010-03-31, 17:39
Jakiś czas temu w Kerfurze na Wileńskim (W-wa) widziałem jak żebraczka/cyganka w stroju roboczym i kasą w puszcze po pasztecie kupowała... film na dvd :|
Zgłoś
WujaszekStalin 2010-03-31, 18:02
OOO kogo ja tu widzę ,ta sama cyganka jeździ linią 17,16 .kiedyś ją zauważyłem jak siedziała na przystanku ''Biblioteka Narodowa " razem z dzieckiem ,ja w tym czasie przechodziłem przez kładkę .I nagle zauważyłem o_0 że cyganka dostrzegła tramwaj i uderzyła dziecko w głowę ,te natomiast zaraz zaczęło płakać.Potem razem z tym płaczącym dzieckiem wsiadła do tramwaju .Po tym co widziałem wole już dać złotówkę człowiekowi który pracował przez kilka lat a potem prze niesprawiedliwy los trafił na ulicę .
Zgłoś
Scarlet 2010-03-31, 18:48
Pan_Jan napisał/a:

Mało tego, robią przekręty polegające na tym, że dodatkowo wymieniają się dziećmi między rodzinami, żeby jeszcze więcej zgarnąć.

prawda, prawda. tych ich bachorów jest tyle i tak do siebie podobne, że pracownicy socjalni nie potrafią się połapać bywa tak, że latami dostają hajs na dziecko, którego już dawno nie ma w polsce. poza tym, większość z nich nosi takie samo nazwisko, a wielu nie umie (lub udaje) nawet pisać, podpisują się x-sami na papierach. i to wszystko bardzo utrudnia identyfikację. akurat wiem to wszystko z pierwszej ręki, od osoby, która pracuje w socjalce od lat.
Zgłoś
n................7 2010-03-31, 19:50
Najbardziej to tego dzieciaka żal:/
Zgłoś
R................x 2010-04-01, 0:10
Najbardziej wkurwia mnie jak zaczynają, np na rynku, kłócić się w swoim języku. Zawsze do tego jest wielka gestykulacja i darcie mordy. Nóż w kieszeni mi się otwiera...
Zgłoś
podgor5 2010-04-01, 1:31
kojarze te brudną szmatę. ona zawsze w okolicach centrum łazi po tramwajach. w 9-tce często ja widziałem. kiedyś podchodzi wystawia lape to mówie do niej spierdalaj i groźną mine zrobiłem to ta zaczeła coś w swoim jezyku warczeć i rzuciła na mnie jakieś 'cfzary' jebana
Zgłoś
f................r 2010-04-01, 16:41
a na koncu 'niech spier*ala' xD
Zgłoś
d................k 2010-04-01, 19:00
U nas w mieście, nie jakimś małym bo aż 40k ludzi mieszka sporo tych cyganów i faktycznie chuj im można zrobić - jak podejdzie mały brudas i się mu mówi by się odpierdolił to zaraz przychodzi jego 30 braci i 30 ojców i masz przejebane. Poza tym ciągną kasę z restauracji czy jakichś pubów niczym mafia w filmach - jak nie bulisz to rozpierdol robimy, nawet strzelanina ostatnio była. Niemalże, kurwa, jak w sin city ;P
Miasto to chrzanów.
Zgłoś
R................g 2010-04-01, 19:04
dipakkk napisał/a:

i 30 ojców

ło kurwa
Zgłoś
Scarlet 2010-04-01, 19:27
dipakkk napisał/a:

nie jakimś małym bo aż 40k ludzi

ło kurwa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem