📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
xagon napisał/a:
czekałem i czekałem ...gdzie ta patologia?
U Ciebie w domu.
Dzień jak co dzień, oni się bawią, po ryjach się tłuką a za wszystko płacisz Ty.
Szkoda mi tej kobiety. Na pewno ma dość życia z takim facetem, w takim bloku, bez pracy (bo kto przyjmie ją do pracy z takim fejsem). Chciałaby odejść, ale wie że sama sobie nie poradzi w życiu. Jest uziemiona.
Jest jakiś cygan na forum? Może przetłumaczy ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów