18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aragon1988 2013-04-12, 10:38 1
Skoro znaleziono już ich gniazdo to chyba wiadomo co należy z tym zrobić?

@ snik0
czy sugerował ci ktoś byś z tym jebanym słówkiem poszedł sobie ...przynajmniej po rozum do głowy lub do wujka google by zrozumieć co ono znaczy? Pewnie nie, zatem pozwól, że przytoczę ci pewien cytat:
"Polacken? nie brzmi dla nieswiadomego Polaka wcale tak zle, kojarzy mu się tylko i wylacznie ze slowem Polak. Dopiero, gdy zaglebiles się w jezyk niemiecki, rozumiesz, ze dla niemieckiego ucha jast to fonetyczne polaczenie slowa ?Pole? Polak ze slowem ?Kakalakken? czyli karaluchy i budzi jak najgorsze skojarzenia."
(wzięte z kontrowersje.net/tresc/die_polacken)

Nie wiem jak ty, ale ja mam do siebie samego tyle szacunku by samemu nie nazywać się karaluchem. Przemyśl to.
Zgłoś
airwalk 2013-04-12, 10:40
kozacki ten kwadrat
Zgłoś
d................t 2013-04-12, 10:45 2
snik0 napisał/a:

Jakie te wasze komentarze są polaczkowe

Za "polaczek", "polaczkowe", itp, to Ty już wiesz, co na Sadolu.

snik0 napisał/a:

U nas też by tak mogło być gdyby złodziejski rząd nie zabierał ponad połowowy dochodu w podatkach bezpośrednich i pośrednich

Co do podatku, łupienia przez rząd - oczywiście prawda, ale nijak się ma to do tematu. Różnica jest podstawowa - oni nie okradają rządu uczciwie pracując, oni okradają innych uczciwych ludzi. Do piachu z nimi, kurwa.
Zgłoś
Mom and Death 2013-04-12, 11:00
Dobre chaty, akurat jestem w bukareszcie :d a po drodze jak sie jedzie po gorach to taka bieda ze chuj. Ma sie wrazenie jak by cywilizacja tam w ogole nie dotarla.
Zgłoś
oli 2013-04-12, 11:08
Czy mi się tylko wydaje, czy kierowca chciał jak najszybciej przejechać przez tę 'wieś'? Strach przed chorobami, byciem napadniętym a może po prostu niechęć do brudnych twarzy...
Zgłoś
p................a 2013-04-12, 11:38
przepych a w glowie pusto
Zgłoś
panchamityle 2013-04-12, 11:50
Taa, przepych w formie, w treści chujnia. Przecież te działki to dramat, całą zajmuje willa z oknami wyłącznie na front, bo po bokach 5 pięter sąsiada. Ciekawe co tam na to urząd skarbowy,
Zgłoś
kamiljot 2013-04-12, 12:07
A w środku pewnie syf i karaluchy, bo źle radziliby sobie w czystym, nienaturalnym dla nich otoczeniu.
Zgłoś
shavo 2013-04-12, 12:16 14
Na wschodzie od nas to mają przejebane z tym brudem... Na Słowacji to już przecież całe miasteczka cygańskie są. Nie wiem czy zauważyliście ale te ich wille w większości są niewykończone, wiecie, nieotynkowane, okna jeszcze z folią itd. Dzięki temu budynek figuruje w papierach jako niedokończony/w budowie i brudy nie muszą płacić jakichś tam podatków czy innej daniny .
A zarabiają na to niekoniecznie przez zwykłe żebranie i sprzedawanie perfum. Kto miał okazję, najpewniej w celach służbowych, zwiedzać np. właśnie rumuńskie przejście graniczne, pewnie wie ile tam lata małych brązowych kutasów i oferują różne usługi mające na celu poprawienie wyglądu naszego samochodu, np mycie szyb, lamp, nawet powietrze w oponach 'uzupełnią'. Oczywiście za każdą z tych czynności należy zapłacić. I dobrze radzę to zrobić, szczególnie jak jesteście sami. Ja będą tam po raz pierwszy nie znałem tych zwyczajów. W czasie, gdy przedstawiciele tamtejszych służb mundurowych sprawdzali stan mojej paki i porównywali z tym co mam na liście przewozowym, podchodzi taki gnojek i macha tą ściągaczką do wody. Olałem typa, celnicy puścili i jadę. Po przejechaniu dosłownie kilkuset metrów z bocznej polnej drogi wyjechał jakiś stary ford scorpio, i stanął w poprzek, tak, że nie mogłem przejechać. Wysiadło trzech, co i tak mnie teraz dziwi, bo w sumie czemu nie 5 i jeszcze dwóch z bagola mogło wyskoczyć. Ubrani jak stereotypowy cygański gangster, skóra, złote błyskotki, buty jak u kowboja. Z tyłu podjechało inne auto, nie wiem kto był w środku, czy jacyś ich kumple czy kto, ale raczej obstawiałbym kumpli, bo podjechał tam blisko, że nie mogłem wycofać bez narobienia szkód (tamci zostali w aucie i nie wychodzili). Jeden z panów z tego forda grzecznie podszedł, otworzył drzwi (nie, nie zamykałem się, wiedziałem co się święci i stwierdziłem, że tym tylko pogorszę sytuację) i mówi 'mani'. Uwierzcie mi, byłem w takim szoku, że nie zdążyłem nic powiedzieć, w ogóle nie wiedziałem co mam robić. W moim masterku miałem po lewej stronie kierownicy taką półeczkę, w którą idealnie mieściły mi się portfel i dwa telefony. Brudas dostrzegł (a może wyczuł?) zdobycz, wziął portfel (olał telefony!) i teraz najlepsze. W środku miałem nie wiem ile dokładnie pieniędzy, wiem, że jakieś PLNy no i trochę euro, z którymi ze względu na charakter mojej pracy się nie rozstawałem. Rumuńskiej waluty przy sobie nie miałem, bo nigdy nie spędzałem tam tyle czasu, żeby mi była potrzebna a jak robiłem zakupy to w carrefourze i płaciłem kartą. Ale wracając do historii, brud otwiera portfel, wyciąga euro -> do kieszeni. Znalazł chyba 10zł w banknocie, zaczyna oglądać i stwierdza 'dolar' . Wziął z ogromną radością, oddał mi portfel i na pożegnanie rzucił 20euro, nie wiem po co, może się zmartwił, że z głodu umrę... Chłopaki siedli do auta, wycofali w polną dróżkę, ja pojechałem, bo co miałem robić. Zaraz był tylko telefon do szefa (który jednocześnie był moim dyspozytorem). Zajął się tym ale niewiele mogliśmy uzyskać bo z tego stresu nie zapamiętałem tablic rejestracyjnych a ponoć u nich takie akcje to nie jest nic nowego i wiele 'klanów' się tym zajmuje. Po tamtych doświadczeniach już nigdy nie odmówiłem młodemu chujowi umycia mi szyb, choć na następnej stacji zawsze robię postój i sam myję, bo skąd mogę wiedzieć, czy mi jakieś brudnych zarazków nie przeniósł i szyba odpadnie czy coś...
Zgłoś
Dildowagins 2013-04-12, 12:26 1
O tej "wiosce" jest mowa w ciekawym dokumencie pt. "mali złodzieje" polecam.
Zgłoś
tranzystor 2013-04-12, 12:28
zuq4 napisał/a:

cygańska wioska w pobliżu bukaresztu
oto gdzie wędrują pieniądze wyżebrane na ulicy.

Patrząc na te dzieła architektury, przez myśl przelatuje jedno - nalot dywanowy.
Zgłoś
rafic100 2013-04-12, 12:38
Autorowi przypominam . Nazwy własne piszemy z dużych liter . Ma być Bukareszt
Zgłoś
cerastes 2013-04-12, 12:46
My mamy takie lody na patyku w Zgierzu pod Łodzią
Zgłoś
Captcha47 2013-04-12, 12:58
Ale cegieł nakradli
Zgłoś
paterczok 2013-04-12, 13:15
trzeba jakiś związek zawodowy założyć i z nich kase ściągać
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem