📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mój kolega z pracy ma po sąsiedzku (przez płot) tych brudasów, mówił mi ostatnio, że sąsiad kupił sobie merola s-klasę, a jeszcze w ten sam dzień przywieźli tym brudasom węgiel na zimę z MOPSu... skurwysyny jak chą tu mieszkać to powinni po pierwsze nauczyć się języka, po drugie znaleźć uczciwą robotę i po trzecie zacząć płacić podatki! Wtedy brudasa będę traktował na równi z innymi.
Skąd to kurwa ma tyle tego, nie wszyscy ale część z nich poprostu mają w ryj kasy. Tata mój kiedyś mi opowiadał jakt o w roku 1994 mieszkanie zmienialiśmy, mieszkanie było tego czasu komunalne i mieszkali przed nami cyganie w owym mieszkaniu. Wyprowadzili się, my się wprowadziliśmy i po tygodniu zapukali czy mogą na chwilę wejść bo zapomnieli wyjąć swojego worka z wentylacji. Odczepili krateczkę wentylacyjną w salonie, a z niej wyjęli na sznureczku sporej wielkości worek wypełniony złotem -,-
Nie ma to jak cygańskie poczucie stylu, może toną w złocie, ale i tak wszyscy dobrze wiedzą, że "Alles Ziganen essen die Kupen. Alles Ziganen trink Sweinsteiger und Ballack."
kordas napisał/a:
Nie ma to jak cygańskie poczucie stylu, może toną w złocie, ale i tak wszyscy dobrze wiedzą, że "Alles Ziganen essen die Kupen. Alles Ziganen trink Sweinsteiger und Ballack."
haha ja jem białą kiełbasę i mieszkam w domu z białym tynkiem ;]
Wy ludzie po prostu nie rozróżniacie pojęć. Jest różnica między cyganami a romami. Rom jest bogaty, mają swojego króla, tradycje itd. A cygani to jest degeneracja, która żyje w ubóstwie i wychciewa kase. To tak jak z subkulturą jaką są Punki. Prawdziwy punk, jest normalnym człowiekiem, a to co zwykliśmy widywać, to jest zaćpana, pijana degeneracja tego ruchu.
jak chcecie e domy na żywo widzieć to uwidzicie to na Rumunii w Huedin czy jakoś tak to sie pisze, zapytajcie na CB o przelot przez Hudini na Bukareszt to powiedzą
SteelMike napisał/a:
Ile tu zazdrośników pewnie tak ich obrażacie, bo nigdy w życiu mieć tego nie będziecie a co do wystroju - o gustach się nie dyskutuje.
Będę miał co będę miał, ale kurwa za swoje przynajmniej. Nie na żebraniu i podpierdalaniu.
Wrzucam kilka zdjęć wnętrz domów "bogatych" romów z Rumunii i Mołdawii. Autorem tych fotografii jest Carlo Gianferro. Komentarz jednego z użytkowników pewnej strony najlepiej opisuje ten przepych: "To domy szczęśliwców, którzy dorobili się nie tylko na kradzieżach, ale także na wykorzystywaniu dzieci do żebraniny w Europie Zachodniej. Nie ma czego pokazywać i czym się chlubić."
Część zdjęć się powtarza, ale raczej nie sprawi to problemu
Część zdjęć się powtarza, ale raczej nie sprawi to problemu
Dawaj pan
Jebani ile się na kradziejstwie dorobili!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów