Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za Tuska tak nie bylo...
Baronturbina, wypierz tą pościel przed użytkiem
Napisz raz jeszcze po polsku. Potem idź na targ z braćmi tombak sprzedawać.
Masz chicior żeby lepiej szło
o kurwa, ja takie filmy oglądałem już z 20 lat temu. PKB Polski poszło kilka razy do góry, a ci szmaciarze dalej gmerają w śmietnikach. Zero rozwoju, ambicji czy chęci wydostania się z kulturowego syfu.
Zainteresuj się historią cyganów. Oni mentalnie są 1500 lat za nami. Od momentu wygonienia ich z Indii wędrują od państwa do państwa, gdzie kradną, zrobią syf i przenoszą się dalej. Są jak ludzkie wszy, jak nowotwór. Zrobią spustoszenie wokół siebie i idą dalej. Nigdy nie pracowali, i pracować nie będą, bo tak mają wpajane od szczenięcia i taką mają mentalność. Nawet jak skolonizujemy układ słoneczny i pobliskie gwiazdy, gdy opuścimy planetę Ziemię, cyganie zostaną razem ze szczurami i będą razem z nimi przetrząsać śmietniki i plądrować opuszczone przed wiekami ludzkie miasta i osady. Dla mnie oni stoją niżej niż szczury, bo szczury roznoszą zarazki, pchły i choroby, ale szczur na widok człowieka ucieka. Ci nie uciekają, a wręcz przeciwnie. Przyklei się do Ciebie, by powróżyć, zajebać Ci portfel, klucze do auta, telefon i jeszcze drobne z kieszeni. Nawet za komuny, gdzie był przymus pracy ten jebany podgatunek ludzki załatwiał sobie lewe zwolnienia i orzeczenia lekarskie, by nie pracować. Nigdy się nie zmienią, ani nic ich nie zmieni.
Zainteresuj się historią cyganów. Oni mentalnie są 1500 lat za nami. Od momentu wygonienia ich z Indii wędrują od państwa do państwa, gdzie kradną, zrobią syf i przenoszą się dalej. Są jak ludzkie wszy, jak nowotwór. Zrobią spustoszenie wokół siebie i idą dalej. Nigdy nie pracowali, i pracować nie będą, bo tak mają wpajane od szczenięcia i taką mają mentalność. Nawet jak skolonizujemy układ słoneczny i pobliskie gwiazdy, gdy opuścimy planetę Ziemię, cyganie zostaną razem ze szczurami i będą razem z nimi przetrząsać śmietniki i plądrować opuszczone przed wiekami ludzkie miasta i osady. Dla mnie oni stoją niżej niż szczury, bo szczury roznoszą zarazki, pchły i choroby, ale szczur na widok człowieka ucieka. Ci nie uciekają, a wręcz przeciwnie. Przyklei się do Ciebie, by powróżyć, zajebać Ci portfel, klucze do auta, telefon i jeszcze drobne z kieszeni. Nawet za komuny, gdzie był przymus pracy ten jebany podgatunek ludzki załatwiał sobie lewe zwolnienia i orzeczenia lekarskie, by nie pracować.
Święte słowa. Jeszcze jedna refleksja się nasuwa a w zasadzie pytanie. Jak oni musieli być brudni i upodleni że ich z Indii wyjebali?
Święte słowa. Jeszcze jedna refleksja się nasuwa a w zasadzie pytanie. Jak oni musieli być brudni i upodleni że ich z Indii wyjebali?
Od nosze dziwne wrażenie, że nie lubisz ich jak...... niegdysiejszy "poligon" psów
Od nosze dziwne wrażenie, że nie lubisz ich jak...... niegdysiejszy "poligon" psów
Doskonała dedukcja Quaqua! Rozgryzłeś mnie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów