PROSTO z Ostródy...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
0:54 "wielkie sorry, nakurwiam worek, kopie nory" czy jakoś tak
Ustrojstwo społeczne, choć społeczne to może za dużo ?
A ja wam powiem ze ten pierwszy jak jedzie to nawet tak w uchow pada, na tego drugiego to no coment
ale co wpada w ucho? Kurwa takich raperów to mam od zajebania pod kościołem co niedziele. Najpierw "daj pan daj pan" a potem na freestyle`u mnie bluzga
Nie wiem co wy chcecie. Kolo ma inny styl, hardkorowy i niekomercyjny. Nawet barwa głosy fajnie podchodzi jak wydziera się.
Na tle jakiejś chaty czy kradzionego cygi-dworku a dzwoni z budki
Ostróda nie musi przepraszać. To my Ostródzie współczujemy
Najlepsze i najszczersze rapy Cemazeta, "pedały i ściery niech ruchają komputery!" a wy małe chujki internetowe jesteście cipami bez wiedzy z wodogłowiem. Nie znacie sie w temacie nic, sami słuchacie komercyjnych ścierw i wypowiadacie sie na temat tego jednego (jakże zajebistego) wmv. Możecie z pizdy strzelać sobie pod mój koment ale zdania mojego i wielu innych ludzi nikt ani nic nie zmieni / Pozdro TDW
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów