Słowacja 2011r jest w Uni eu, przyjeła walute euro, a tu taki postęp cywilizacyjny .
Słowacja 2011r jest w Uni eu, przyjeła walute euro, a tu taki postęp cywilizacyjny .
Wracamy kiedyś w czterech z kumplami ze szkoły. Jak zwykle szliśmy skrótem koło strumienia, idziemy gadka szmatka aż nagle jedne kumpel:
-Ty patrz tam w krzakach cygan cygankę posuwa
Nie zastanawiając się długo nazbieraliśmy co większych kamieni wyszliśmy na skarpę aby mieć dobrą drogę ewakuacji bo wiadomo, zwierze różne choroby ma. Po obraniu odpowiedniej pozycji rozpoczęliśmy atak W stronę parki poleciało co najmniej 10-15 kamieni sporych rozmiarów. Ile trafiło nie powiem bo nikt nie liczył ale sporo bo sie kurwy darły Oczywiście czarna mamba rozpoczęła pościg za nami, nigdy chyba tak szybko nie uciekałem. Ależ jaka była moja satysfakcja jak kilka godzin później zobaczyłem pod sklepem apacza z takim białym kondonem na głowie co na pogotowiu zakładają Dostał kutas ale nie padł... Ahhhh tozyło sie walki z moresami
Pojebane jest to wszystko:
Cygan rucha 12-stolatkę - Kultura i tradycja
Polak źle spojrzy na 12-stolatkę - Pedofilia i skurwysyństwo
Cygan porwie 14-sto letnią dziewczynę - Tradycja i kultura
Polak porozmawia z 14-sto letnią dziewczyną - Zbok i złoczyńca
...
Jak mogłeś Nas porównać z tym ścierwem, jak? Swoją drogą, wychodzi właśnie poprawność polityczna. Napływ smolusów do Europy rośnie w zatrważającym tempie, bo w Europie propagowana jest pedalska poprawność polityczna, a brudasy to skrzętnie wykorzystują. Niech wypierdalają do tych swoich taborów, smolusy pierdolone.
To napisz jeszcze gdzie pracujesz,zobaczysz postęp cywilizacyjny u nas,jak cię szybko podpierdolą do szefa.
Jak mogłeś Nas porównać z tym ścierwem, jak? Swoją drogą, wychodzi właśnie poprawność polityczna. Napływ smolusów do Europy rośnie w zatrważającym tempie, bo w Europie propagowana jest pedalska poprawność polityczna, a brudasy to skrzętnie wykorzystują. Niech wypierdalają do tych swoich taborów, smolusy pierdolone.
Żyją w naszym społeczeństwie, więc porównałem ich na zasadzie kontrastu.
Francuzi wywalają cyganów z kraju. W dupie mają konwenanse. Zaczęli im robić slumsy w miastach, nielegalne obozowiska dookoła których dochodziło do kradzieży. Wypad.
Norwegowie poszli w tym samym kierunku (w tym wypadku cyganie mieli obywatelstwo Rumuńskie):
- Rząd może podjąć odpowiednie kroki, może podstawić autobusy i niezwłocznie deportować Rumunów - wtóruje mu Siv Jensen i wyjaśnia, że deportacja jest legalna w przypadku osób, które nie potrafią się utrzymać i które popełniają dużo przestępstw. - Wszyscy, którzy śledzą sytuację w Oslo, widzą, co się dzieje. Tego już za wiele. Trzeba podstawić autobus i po prostu ich stąd wywieźć.
W Polsce powinno być tak samo. Wszędzi szukają oszczędności kosztem naszych kieszeni. Prosta sprawa - nie pracujesz od lat, nie masz obywatelstwa, nie próbujesz się nawet zasymilować - WYPIERDALAJ.
Ile mieszkań dla młodych się zwolni? Ile spokoju? Ile nagle MNIEJ będzie kradzieży? Mam wymieniać dalej same korzyści?
Ktoś powinien się za to wziąć.
0:50-rozwala system
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów