18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Cygański Wychodek
maczeta91 • 2012-12-03, 12:36
Siedzę w pracy udaje że pracuje, przeglądam youtuba i trafiam na coraz dziwniejsze zakamarki .
Słowacja 2011r jest w Uni eu, przyjeła walute euro, a tu taki postęp cywilizacyjny .

Zgłoś
T................r 2012-12-03, 18:41
moj kot jest madrzejszy bo gowno swoje zakopie przynajmniej:D
Zgłoś
cyb3r4m 2012-12-03, 18:49
haha co za ciafesimo
Zgłoś
naitsyrk 2012-12-03, 18:56 2
ahhh przypomniała mi się pewna historia... tak się składa że jestem z Nowego Sącza a tam gówien pełno żyje, dodatkowo chodziłem do gimnazjum w którym była jedyna w mieście cygańska klasa (nie daleko szkoły były ich baraki) tak że styczność przez 3 lata z gównem miałem niemal codziennie, ale do rzeczy.
Wracamy kiedyś w czterech z kumplami ze szkoły. Jak zwykle szliśmy skrótem koło strumienia, idziemy gadka szmatka aż nagle jedne kumpel:
-Ty patrz tam w krzakach cygan cygankę posuwa
Nie zastanawiając się długo nazbieraliśmy co większych kamieni wyszliśmy na skarpę aby mieć dobrą drogę ewakuacji bo wiadomo, zwierze różne choroby ma. Po obraniu odpowiedniej pozycji rozpoczęliśmy atak W stronę parki poleciało co najmniej 10-15 kamieni sporych rozmiarów. Ile trafiło nie powiem bo nikt nie liczył ale sporo bo sie kurwy darły Oczywiście czarna mamba rozpoczęła pościg za nami, nigdy chyba tak szybko nie uciekałem. Ależ jaka była moja satysfakcja jak kilka godzin później zobaczyłem pod sklepem apacza z takim białym kondonem na głowie co na pogotowiu zakładają Dostał kutas ale nie padł... Ahhhh tozyło sie walki z moresami
Zgłoś
Hoyo147 2012-12-03, 19:32
Piwo za skode w filmie.
Zgłoś
Quarez 2012-12-03, 20:04
Utylizacja cyganów powinna być zapisana w konstytucji !
Zgłoś
T................J 2012-12-03, 20:08
Dża napisał/a:

Pojebane jest to wszystko:

Cygan rucha 12-stolatkę - Kultura i tradycja
Polak źle spojrzy na 12-stolatkę - Pedofilia i skurwysyństwo
Cygan porwie 14-sto letnią dziewczynę - Tradycja i kultura
Polak porozmawia z 14-sto letnią dziewczyną - Zbok i złoczyńca
...

Jak mogłeś Nas porównać z tym ścierwem, jak? Swoją drogą, wychodzi właśnie poprawność polityczna. Napływ smolusów do Europy rośnie w zatrważającym tempie, bo w Europie propagowana jest pedalska poprawność polityczna, a brudasy to skrzętnie wykorzystują. Niech wypierdalają do tych swoich taborów, smolusy pierdolone.
Zgłoś
kosmaty69 2012-12-03, 20:14
Wystrzelać wszystkich i po problemie. Brudasy jebane
Zgłoś
Panek898 2012-12-03, 20:25
czy jest kurwa miejsce na świecie gdzie nie ma cyganów??!! ja pierdole jebane zakały społeczne. chuj im w cd roma
Zgłoś
Devilyn 2012-12-03, 20:35
I miej tu człowieku świadomość że ta dzicz operuje też pieniędzmi z którymi masz kontakt...(kradnąc i wydając)
Zgłoś
Wilkoo 2012-12-03, 20:47
Najpierw sraja potem się tym bawią
Zgłoś
Bila 2012-12-03, 21:14
@maczeta91

To napisz jeszcze gdzie pracujesz,zobaczysz postęp cywilizacyjny u nas,jak cię szybko podpierdolą do szefa.
Zgłoś
jedrolus 2012-12-03, 22:29 1
kurwa jaki rynsztok ludzie w średniowieczu większą higienę utrzymywali niż te bydło z filmiku
Zgłoś
Dża 2012-12-03, 22:47 1
TOSIEWYTNIEWYPIERDALAJ napisał/a:

Jak mogłeś Nas porównać z tym ścierwem, jak? Swoją drogą, wychodzi właśnie poprawność polityczna. Napływ smolusów do Europy rośnie w zatrważającym tempie, bo w Europie propagowana jest pedalska poprawność polityczna, a brudasy to skrzętnie wykorzystują. Niech wypierdalają do tych swoich taborów, smolusy pierdolone.

Żyją w naszym społeczeństwie, więc porównałem ich na zasadzie kontrastu.

Francuzi wywalają cyganów z kraju. W dupie mają konwenanse. Zaczęli im robić slumsy w miastach, nielegalne obozowiska dookoła których dochodziło do kradzieży. Wypad.

Norwegowie poszli w tym samym kierunku (w tym wypadku cyganie mieli obywatelstwo Rumuńskie):
Cytat:

- Rząd może podjąć odpowiednie kroki, może podstawić autobusy i niezwłocznie deportować Rumunów - wtóruje mu Siv Jensen i wyjaśnia, że deportacja jest legalna w przypadku osób, które nie potrafią się utrzymać i które popełniają dużo przestępstw. - Wszyscy, którzy śledzą sytuację w Oslo, widzą, co się dzieje. Tego już za wiele. Trzeba podstawić autobus i po prostu ich stąd wywieźć.

W Polsce powinno być tak samo. Wszędzi szukają oszczędności kosztem naszych kieszeni. Prosta sprawa - nie pracujesz od lat, nie masz obywatelstwa, nie próbujesz się nawet zasymilować - WYPIERDALAJ.
Ile mieszkań dla młodych się zwolni? Ile spokoju? Ile nagle MNIEJ będzie kradzieży? Mam wymieniać dalej same korzyści?

Ktoś powinien się za to wziąć.
Zgłoś
2HardBlazin 2012-12-04, 1:02
0:35-młody grzebie w gównie
0:50-rozwala system
Zgłoś
maxqi 2012-12-04, 1:53
to niewiem co ty wpisałeś w wyszukiwarkę YT (czyt. You Toube)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów