Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
człowiek kurwa kombinuje jak może, jezdzi za granice, pracuje za 70euro/dzien, musi z tego odlozyc na żarcie, a te nędzne chuje do tak kradną po 300euro z bankomatu i nie widzą w tym nic złego. czasem poważnie zastanawiam się, czy aby na pewno 70lat temu ktoś nie miał troche racji w tym co robi...
szoda ze wujek Adolf nie zagazował wszystkich, nie dość że te brudasy żyją za nasze podatki bo huja robią stałego zatrudnienia nie mają tą są lepiej ustawieni jak niejeden z sadola... Gdzie tu sprawiedliwość ? Cyganie mają gruz wpierdalać a z tego co widze co sie dzieje na Tym świecie to nie jeden polak, który ledwo ciągnie i wiąże koniec z końcem tynk wpierdala a taki żyje jak szlachcic.
Ostatnio byłem na giełdzie. Cyganka włożyła mi do kieszeni podróbę perfum, bodajże BOOS'y i wołała ode mnie 50zł, głupio było tak oddawać, więc zniknąłem w tłumie Jestem nieliczną osobą, która okradła cygana
kurwa, policja powinna mieć przyzwolenie na spałowanie i skatowanie takiego gnoja. dostał by raz czy drugi i byłby spokój. z z czasem, po kilku pokoleniach cyganie zostali by skutecznie zasymilowani. albo wykończeni na amen
Ja pierdole... Czy ktoś mógłby w końcu utworzyć jakieś bojówki antycygańskie? Mógłbym nawet wspomóc finansowo. Nawet członkiem bym został z chęcią.
BTW na podstawie własnych doświadczeń i fhui skomplikowanych wyliczeń zaobserwowałem ciekawe zjawisko. Mianowicie bardziej upierdliwe od cyganów są cyganki. Cygan się chętniej stawia, prowokuje do walki. Wystarczy takiego zlać aż nie będzie mógł się ruszać i spokój. Natomiast cyganki spierdalają, podchodzą i znów próbują okraść, a następnie ponownie spierdalają. Dobrze mieć w takiej sytuacji jakiś miotacz gazu łzawiącego przy sobie. Polecam takie ustrojstwo bo może portfel uratować.
I my hejtujemy na muzułmanów? Oni mają przynajmniej świętą księgę, Ci pewnie nawet nie potrafią czytać.
A na serio, to ja rozumiem, że może być bieda, może być dyskryminacja mniejszości, ale kurwa... Srają pod siebie, wyzyskują siebie nawzajem, kradną i ruchają dzieci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Strona jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla użytkowników pełnoletnich.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie