No kurwa, już na początku piątej minuty musiałem wyciągnąć szluga i zapalić. "Przyjechałam tu żeby kraść... A co? Nie wolno?" -no jak tak można do chuja?! Wysterylizować i wyginą w jednym pokoleniu, albo wyłapać wszystkich, wytłuc i przerobić na nawóz. W końcu do czegoś by się przydali. Jedyne, co potrafią, to kraść i tańcować na festiwalu w Ciechocinku. Boże, jakież to bezwartościowe życie. Nie warte nawet przysłowiowego "kopa w dupe". Wobec nich nie obowiązuje humanitaryzm. Nie ma chęci poprawy ani chęci asymilacji ze społeczeństwem.
W Niemieckich kronikach z lata 1941 roku przewijają się Cyganie. Wyglądają i żyją dokładnie tak samo, ja ci z filmu powyżej. Żyją w gównie, żrą gówno, są gównem i trzeba ich traktować jak gówno -spłukać w kiblu historii. No krew mnie zalewa na takie nieróbstwo i aspołeczność!
Uprzedzając hejty tolerancyjnych ciot:
Tak jestem rasistą i jebanym nietolerancyjnym ksenofobem. Mam robotę, studiuję prawo i mam pannę, ale i tak lubię sobie zwalić.
PS
Kiedyś wszystkie te cygańskie śmieci deportuję w chuj to ich Gównostanu (Rumunii). Amen!