📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mieszkam blisko słowackiej granicy, i uwierzcie mi to osiedle to beverly hills w porównaniu do cygańskich osiedli przy każdej miejscowości od bardejova do starej lubovni
Przejście Polsko-Czeskie Zebrzydowice, drga na Karvine, mija sie kilka domków szeregowych, jakby ktoś wyciął kawałek slumsów i wkleił w normalna wieś, przejazd na rowerze obok nich to samobójstwo
o qrwa ale wersal... buuuhahahahaha... nie dziwie sie ze mowi sie na nich brudasy bo to prawda!!!! hahahahaha.....
jebane brudasy. Trzeba by ich, islamistów i inne bydło na jednej wyspie zamknąć. W koło rekiny i miny morskie żeby czasem się coś nie przedostało.
Każdy rom/cygan to zlodziej i do tego nygus!!!
Tam nakręcą horror CyganLand xD
"kurwa" jest jednak najpiękniejszym słowem na świecie
Gdyby zebrać wszystkich cyganów mieszkających w Polsce, zrobić im klatki, dać takie fajne kołowrotki jak mają chomiki, tylko większe, to nawet dobre i tanie w utrzymaniu źródło prądu.
Mam wrażenie, że jak by wrócili do starego tryby życia(Wiecie, ciągła tułaczka, obozy, często dawali pokazy, mieli jakąś swoją kulturę), to żyło by się im, znacznie lepiej. A tak, żyją jak zwykła bieda.
nie no tu tylko eksterminacja by pomogła tego robactwa
Ale w Polsce by się uśmiali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów