Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
większość naszych "patriotycznych" rodzin moze im pozazdrościć tego, jak się rodzina trzyma razem
Chciałem tylko przypomnieć po raz kolejny, że jako oficjalna mniejszość mają pełne prawo r🤬ać 11 letnie dziewczynki po tym jak wezmą nielegalny ślub z nimi bo to ich kultura i tradycja. Nie żartuję. Opisywałem to wielokrotnie i już mi się nie chce. Ogólnie warunek jest taki, że mają wziąc ten swój ichniejszy i c🤬ja warty w naszym kraju obrządek nazywający 11 latkę żoną 50 letniego chłopa i na legalu może r🤬ać dziecko.
Znaczy jest też 2gi warunek, że musi mieć już miesiączkę za sobą ale czy to w sumie ma znaczenie przy całej reszcie? Hehehehe.
Pamiętajcie, że każdy z tych cyganów przer🤬ał więcej dzieci niż niejeden habibi. I to na legalu.
i żaden łowca pedofilów sie tym nie zajmie bo by dostał wp🤬l raz od cyganów a drugi od policji
Córka kończy 13 lat. Sprzątają na zapas bo zaraz będzie brała ślub
Widać że podwójnie dobra robota
W wieku 13 to stara panna tam.
nie wiem jak Ci napisac pw odnosnie do podpisu..
Chciałem tylko przypomnieć po raz kolejny, że jako oficjalna mniejszość mają pełne prawo r🤬ać 11 letnie dziewczynki po tym jak wezmą nielegalny ślub z nimi bo to ich kultura i tradycja. Nie żartuję. Opisywałem to wielokrotnie i już mi się nie chce. Ogólnie warunek jest taki, że mają wziąc ten swój ichniejszy i c🤬ja warty w naszym kraju obrządek nazywający 11 latkę żoną 50 letniego chłopa i na legalu może r🤬ać dziecko.
Znaczy jest też 2gi warunek, że musi mieć już miesiączkę za sobą ale czy to w sumie ma znaczenie przy całej reszcie? Hehehehe.
Pamiętajcie, że każdy z tych cyganów przer🤬ał więcej dzieci niż niejeden habibi. I to na legalu.
Nie cierpię cyganów ale p🤬lisz takie farmazony, że szok.
nie wiem jak Ci napisac pw odnosnie do podpisu..
Musisz właczyć PW na swoim koncie w ustawieniach aby wysyłać i otrzymywać PW.
Ustawienia -> pod avatarem masz "Włącz prywatne wiadomości"
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie