Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
większość naszych "patriotycznych" rodzin moze im pozazdrościć tego, jak się rodzina trzyma razem
Chciałem tylko przypomnieć po raz kolejny, że jako oficjalna mniejszość mają pełne prawo ruchać 11 letnie dziewczynki po tym jak wezmą nielegalny ślub z nimi bo to ich kultura i tradycja. Nie żartuję. Opisywałem to wielokrotnie i już mi się nie chce. Ogólnie warunek jest taki, że mają wziąc ten swój ichniejszy i chuja warty w naszym kraju obrządek nazywający 11 latkę żoną 50 letniego chłopa i na legalu może ruchać dziecko.
Znaczy jest też 2gi warunek, że musi mieć już miesiączkę za sobą ale czy to w sumie ma znaczenie przy całej reszcie? Hehehehe.
Pamiętajcie, że każdy z tych cyganów przeruchał więcej dzieci niż niejeden habibi. I to na legalu.
i żaden łowca pedofilów sie tym nie zajmie bo by dostał wpierdol raz od cyganów a drugi od policji
Córka kończy 13 lat. Sprzątają na zapas bo zaraz będzie brała ślub
Widać że podwójnie dobra robota
W wieku 13 to stara panna tam.
nie wiem jak Ci napisac pw odnosnie do podpisu..
Chciałem tylko przypomnieć po raz kolejny, że jako oficjalna mniejszość mają pełne prawo ruchać 11 letnie dziewczynki po tym jak wezmą nielegalny ślub z nimi bo to ich kultura i tradycja. Nie żartuję. Opisywałem to wielokrotnie i już mi się nie chce. Ogólnie warunek jest taki, że mają wziąc ten swój ichniejszy i chuja warty w naszym kraju obrządek nazywający 11 latkę żoną 50 letniego chłopa i na legalu może ruchać dziecko.
Znaczy jest też 2gi warunek, że musi mieć już miesiączkę za sobą ale czy to w sumie ma znaczenie przy całej reszcie? Hehehehe.
Pamiętajcie, że każdy z tych cyganów przeruchał więcej dzieci niż niejeden habibi. I to na legalu.
Nie cierpię cyganów ale pierdolisz takie farmazony, że szok.
nie wiem jak Ci napisac pw odnosnie do podpisu..
Musisz właczyć PW na swoim koncie w ustawieniach aby wysyłać i otrzymywać PW.
Ustawienia -> pod avatarem masz "Włącz prywatne wiadomości"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów