18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
chcpindol 2012-11-15, 22:47
pod jarzębina skurwieli zakopać

qrwa szkoda że hitler nie ukończył swojego dzieła
Zgłoś
MauMauMaurycy 2012-11-16, 9:18
Jak byłem w Częstochowie na jasnej gorze to tych pierdolonych brudasów tam jest tyle ze ja pierdziele ,do świątyni nie wejdą ale na placu to tylko pan daj ;/
Zgłoś
m................y 2012-11-16, 9:23 1
Zapamiętajcie sobie dobrze. Właśnie TAK wyglądają Cyganie. Nie mylić ich do chuja pana z Rumunami.
Zgłoś
Xumme 2012-11-16, 9:38 1
Drugi z lewej podobny do Kubicy:
Zgłoś
przemas1234 2012-11-16, 9:51
do odstrzału ,ten z lewej to chyba komuś z łańcucha spierdolił a bude po drodze rozjebał bo mu wadziła.

Zgłoś
kurczasty 2012-11-16, 10:05
film to weekend
Zgłoś
~Griszon 2012-11-16, 10:10 16
a tu ich pies w akcji
Zgłoś
sidsky 2012-11-16, 10:14 3
stery_srh napisał/a:

Ta "broń" w łapie czerwonego, to Gamo P900 4,5mm.
Ani mocy, ani sensownej powtarzalności, pomimo gwintowanej lufy.
Obrazek

Wygląda raczej jak coś czym za młodu strzelałem do białych kwadratów w telewizorze, ew. do kaczek na pegasusie.

Siedzi Jasio przy jednej z głównych ulic Warszawy, wpieprza burgera z McDonaldsa, popija kawusią ze Starbucksa, a na kolankach napierdala w klawiaturkę MacBooka: "CocaCola powoduje raka! GMO zabija dzieci! Koncerny to zło! Zniszczyć kapitalizm!"
Zgłoś
ujemuje 2012-11-16, 10:15
Widuje takich codziennie na ulicach mojego miasta. Niby czystej krwi polskiej ale to samo gowno.
Zgłoś
dumad 2012-11-16, 10:29
polskie cygany są najlepsze

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
lokosito 2012-11-16, 11:18
widze że cygańska dresiarnia robi ostanio furore na miejskich targach zwierzeco budwolanych

on
Zgłoś
michal13579 2012-11-16, 11:57
"cygan to złodziej i tak pozostanie, współczucia szukaj w cygańskim taborze".
Zgłoś
cromagxxx 2012-11-16, 12:16
Szeryfian napisał/a:

Nie lepiej do gówna postrzelać?

Zajebiste to, z jakiego to filmu?
Zgłoś
Ruli 2012-11-16, 12:46
przecież ten czerwony na spluwę od pegasusa co się w kaczki napierdalało, pewnie sprzedaje takie na bazarze
Zgłoś
Butter 2012-11-16, 12:47
@cromagxxx

Weekend
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów