Cynamon jedzony z umiarem nie szkodzi nawet w dużych ilościach...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
ja pierdole znawcy, chodzi kurwa o to ze jak wpierdolicie lyzke do mordy to w pewnnym momencie musicie oddech zlapac i ten caly cynamonowy pyl leci wam w drogi oddechowe
@Casmes, gościu się zaciąga tym cynamonem i wlatuje mu ten pyłek do płuc.
ku*wa znawcy.. cynamon jest najsuchszą przyprawą używaną do gotowannia. Po dostaniu się do gardła na raz takiej ilości, automatycznie powoduję efekt dławienia się. Cynamon dostaję się do górnych i dolnych dróg oddechowych ale najgorsze jest jak dostanie się za migdały;/ Złapałem się na to podczas imprezy( CO JA NIE ZJEM? POTRZYMAJ PIWO).. ten moment pamiętam do dziś;/
Ledwo wziął do japy, a już wypluł
Miej na wszystko wyjebane, a będzie Ci dane
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów