📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
satariel napisał/a:
Od dnia zero tej "pandemii" mówiłem o tej ściemie, dowodzą o tym wrzucane 1,5 roku temu tematy przeze mnie, to 90% wybrechała moje komentarze, materiały były olane. Teraz to chuj wam wszystkim w dupę, nagle się obudziliście. Poczekajcie 10lat, fiuty zajebane, już dawno za późno na opór. Wielce oświeceni teraz, cha tfu wam w mordy.
witaj w klubie mam nadzieje, ze za jakis rok czy 2 jedna z teorii spiskowych sie sprawdzi i mam nadzieje, ze jakis plan depopulacji sie spelni - zaszczepieni nie powinni przenosic dalej swoich genow
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów