18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Cytat z ojca chrzestnego
brudny • 2013-10-09, 1:07
,,Ja też nie popieram narkotyków. Latami dopłacałem ludziom ekstra, by to zostawili. Ale naraz ktoś mówi: „Mam prochy. Zainwestuj 3 tysiące, a po dystrybucji dostaniesz 50”. Temu nikt się nie oprze. Więc wolę to kontrolować, dbać o poziom. Nie chcę tego w pobliżu szkół, handlu z dziećmi. To wielka infamia. My sprzedajemy tylko kolorowym. To zwierzęta, więc po co im dusza?"

Przez takie teksty jak ten i poprawność polityczną nie mamy co się obawiać że ktoś będzie chciał spierdolić klimat i nakręcić remake.
co do narkotyków 100% racji nie wstrzykujcie sobie marihuany
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tafariel 2013-10-09, 15:29 29
Was nawet cytatem z książki można poróżnić, ja pierdole co za ludzie
Zgłoś
Ruli 2013-10-09, 16:04
w gta 2 zajebałem zdrajce yakuzy wiec wiem co to mafia dzifki
Zgłoś
M4rkOPL 2013-10-09, 17:08
A tam z remake. Zobacz serial "Zakazane imperium" tam ciągle jest coś na temat kolorowych itp. Więc poprawność polityczna by nie miała nic do rzeczy. Takich filmów już się nie robi...
Zgłoś
D................d 2013-10-09, 17:10 2
Jeżeli chociaż 1 (JEDNA) osoba dzięki temu przeczyta tę książkę to należy Ci się krata browarów!
Zgłoś
kroplowa 2013-10-09, 18:03
To nie mówił Michael?
Zgłoś
Bartors 2013-10-09, 20:09
PO pierwsze podniecamy się książką, po drugie burzę wywołał ignorancyjny koment Zarammoth'a w którym mówił że mafia zawsze sprzedawała narkotyki, co jest oczywistym fałszem. Do tego różnica pomiędzy mafią a gangami murzyńskimi jest taka że (przeważnie) jak mają kogoś zajebać to dwa strzały i nikomu innemu się krzywda nie dzieje, gangi rozpierdalają całą ulicę.
Co do tego że nieroby i mendy społeczne, prawda, tak jak politycy.
Zgłoś
peaceBro 2013-10-09, 22:04
Akurat dzisiaj zacząłem czytać Ojca Chrzestnego
Zgłoś
brudny 2013-10-09, 23:01
\
Cytat:

Akurat dzisiaj zacząłem czytać Ojca Chrzestnego

to sory za spojler
Zgłoś
B................i 2013-10-10, 0:28
Gówno prawda o tym że mafia dba o obywateli. Ojciec Chrzestny to czasy dawne których już nie ma.
Zresztą prawdziwa mafia to syf. Np. oglądałem dokument na temat Richard Kukliński zabójca mafii, żeby go sprawdzić kazali mu zabić pierwszego lepszego człowieka który wyszedł na spacer z psem
Zgłoś
Ciapaty88 2013-10-10, 9:28 1
Film lepszy od książki? Co Ty pierdolisz człowieku?! W książce było od groma więcej historii np. Luca Brasii albo historia o lekarzu. Tak samo co mają wspólnego murzyńskie gangi, w których 15 latkowie strzelają się do siebie na ulicy za gram cracku, do włoskich żołnierzy, którzy nie mogli nikogo zabić bez pozwolenia rodzin? Wiadomo prawdziwa mafia bardziej przypomina tą z rodziny Soprano niż Corleone, ale w większości miast jak Sycylia czy Neapol dla większości obywateli to właśnie mafia dała pracę, nadzieję, ochronę. Przecież zasady mafijne(omerta i wiele innych) są dla mnie wzorcami od wielu lat. Liczy się rodzina i przyjaciele. Pieniądze nie są najważniejsze. Wystarczy użyć mózgu. Pozdrawiam wszystkich fanów rodziny Corleone." Take the canoli, leave the gun"
Remaków żadnych nie robić, bo nic z tego nie wyjdzie. Już dwie kolejne części były słabsze od pierwowzoru a co dopiero rimejk czy reboot.
Zgłoś
klint0n 2013-10-10, 11:33 1
The Godfather to klasyka oparta niewątpliwie na wątkach, które miały miejsce naprawdę, ale bez podniety proszę.
Tu macie ciekawy dokument o mafii:
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem