Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
[tak, wiem że to pytanie retoryczne]
Kultura masowa - jeden i drugi to efekt i fikcyjny produkt, wyrafinowanej (i chyba w wypadku Coca-Coli, przypadkowo tak gigantycznie rozległej) kampanii reklamowej - tyle że tam gdzie św. Mikołaj oferuje namacalne dobra za dobra ekonomiczne, Jezus jedynie obiecuje - oferuje, za całe Twoje życie - coś.. opisanego w literaturze fantastycznej Pisma Świętego, jako życie wieczne - niebo
Poza tym, murzyn dobrze kombinuje - każde święto - same bullshit, different disguise.
Miło byłoby się odciąć od całej tej szopki i pożyć chociaż chwile jak oni - niewiedza (nie widzę w tym zacofania) to kurewskie zbawienie.
Swoją drogą nie jestem pewien czy biały turist z Ameryka błąkając się po ulicach Sudanu nie dostałby po prostu w łeb a jego biąła żona ekspresowy gangbang.
takie kurwa zacofanie, a po pierwsze wiedzą jak smakuje prawdziwe jedzenie (mówią na początku że nie potrafią rozpoznać nawet mleka, oni mają świeże od krowy to znaczy że to z usa do chuja nie podobne). mają normalne stosunki z sąsiadami, teraz w polsce też jest taka tendencja żeby mieć wyjebane na sąsiada i ludzi dookoła, a w africa przynajmniej ci pomogą a w usa wezwą policje.
kolejny filmik propagandowy usa, zabrali kilku mudzinów z najbiedniejszej wioski i pokazują im jaki to świat usa jest cudowny, karmią gównem (czipsy pewnie do mc też poszli) i ciągle jak to ułesańczycy gadają o wolności której tam na dobrą sprawę nie ma, gdyż dom i auto są własnością banku, a wejście na cudzą posesję kończy się aresztowaniem.
zaraz pewnie ktoś powie że jak tak lubię africe to niech tam jadę, idź pan w chuj z takimi pomysłami, po prostu nie lubie robienia wody z mózgów biednych mudzinów i opowiadaniu o usa jako o raju.
No Ty robisz wodę z mózgu ludziom, jeśli bank ci dał pieniądze na dom czy auto to póki nie spłacisz tego kredytu to jest własność banku, wydawało mi się to proste. No w Polsce jest dużo lepiej jak chcesz sobie wybudować dom na własnej działce za własną kasę to błagasz urzędnikow urbanistów i ch*j wi jeszcze kogo żebyś mógł to zrobić. Masz racje tu jest super a amerykańce to idioci!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów