18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:11
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:56

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
mikel1994 2012-12-20, 21:35
@Angst,

opowiedz nam swoją historię
Zgłoś
TheTrue 2012-12-20, 21:39
Aż nogi miękną...
Zgłoś
snksnake 2012-12-20, 21:49
@Angst, niestety, muszę stwierdzić, że jesteś głupia pizda i tyle.
Zgłoś
Hassos 2012-12-20, 21:54 1
mikel1994 napisał/a:

@Angst,

opowiedz nam swoją historię

Chłopie po nicku stwierdzam, że jesteś o 3 lata młodszy ode mnie. Mnie tak rodzice wychowali, że z ludzi którzy nie mieli wyboru w swojej niepełnosprawności po prostu śmiać się nie należy i ja tego nie będę robił. Co innego walnąć gafę jak ta koleżanka, to można zrozumieć. Fakt, uprzedzając hejterów wiem, że to jest sadistic ale każdy ma swoje granice- mogę śmiać się z żydów, cyganów, babek z Radomia ale z niepełnosprawnych którzy wyboru nie mieli śmiał się nie będę. Każdemu z nas może się to przytrafić, a nikomu tego nie życzę żeby usiadł do końca życia na wózku.
Zgłoś
DMN 2012-12-20, 22:21 2
Bo cyganie to mieli wybór kim się urodzą, ale pierdolisz.
Zgłoś
ijo_ijo 2012-12-20, 22:51
mógł wstać i zajebać jej z dynki
Zgłoś
podgor5 2012-12-21, 1:29
Czarek nie stój w przejściu!
Zgłoś
sandmanma 2012-12-21, 10:29
Tępa psiocha
Zgłoś
mikel1994 2012-12-21, 15:23
Hassos napisał/a:

Chłopie po nicku stwierdzam, że jesteś o 3 lata młodszy ode mnie. Mnie tak rodzice wychowali, że z ludzi którzy nie mieli wyboru w swojej niepełnosprawności po prostu śmiać się nie należy i ja tego nie będę robił. Co innego walnąć gafę jak ta koleżanka, to można zrozumieć. Fakt, uprzedzając hejterów wiem, że to jest sadistic ale każdy ma swoje granice- mogę śmiać się z żydów, cyganów, babek z Radomia ale z niepełnosprawnych którzy wyboru nie mieli śmiał się nie będę. Każdemu z nas może się to przytrafić, a nikomu tego nie życzę żeby usiadł do końca życia na wózku.

To przejebane musieli mieć metody wychowawcze, że luźną propozycję opowiedzenia historii swojej niepełnosprawności uważasz za wyśmiewanie się.

Powiesz, że nie powinienem, że nie wypada? To sadistic, więc nie pierdol. Nie będzie chciała, to się tu nie odezwie.

swoją drogą
Cytat:

Chłopie po nicku stwierdzam, że jesteś o 3 lata młodszy ode mnie. Mnie tak rodzice wychowali[...]

Nie widzę związku logicznego, więc jeżeli chciałeś po prostu zauważyć że jesteś starszy to przed napisaniem kolejnego równie durnego posta jebnij się cegłówką w czoło.
Zgłoś
Hassos 2012-12-21, 20:10
DMN napisał/a:

Napisałem, że nie śmieję się z ludzi którzy nie mieli wyboru w swojej niepełnosprawności, a nie o tym kto się kim/czym rodzi więc
Zgłoś
maniiiek 2012-12-22, 11:21
Cytat:

Ale mają wybór czy idą do pracy czy nie. A pracujący cygan to już nie jest prawdziwy cygan.
Zgłoś
N................x 2013-01-23, 1:42 5
A więc mojej koleżance znów przytrafiła się niecodzienna sytuacja w klimacie czarnego humoru;którego to lubimy najbardziej. Ma do tego talent, nie ma co.
a propos wcześniejszej:http://www.sadistic.pl/czarek-nie-wstawaj-vt161607.htm
Zgłoś
WhyMe? 2013-01-23, 1:49
Zajebista historia
Zgłoś
LetsDrum 2013-01-23, 2:36 3
facebook.com/mirela.turek
Zgłoś
Zembowy Wruzek 2013-01-23, 5:30
Pamietam jak moja matka sie palila ze wstydu kiedy sie zapomniala i wypalila cos w stylu "ze Kuba to chyba slepy jest bo cos tam zrobil". Niby nic ale odbieralismy ciocie z jej niewidoma wnuczka z PKP.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem