i jej kapłan
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
sisteragent napisał/a:
gowno a nie czarna msza, pentagram odwrotnie :/ koziolek byc powinien tak poza tym a nie jelen, no ie gwiazdki na scianie :/ ech...
uwielbiam jak nastolatki w podobny sposób proboja czyms zablysnac a wychodzi sloma z butów
szatan zaplac dobry Mnichu ;] w koncu ktos mi to lepiej wytlumaczyl a tak wogole dowiedzialem sie ze Sully Erna (wokalista zespolu Godsmack) tez Wicca praktykuje :d
Mnich napisał/a:
Wicca - 90% ludzi ktorzy bawia sie w magie ze wszystkich praktykuje to wyznanie. Jest to magia natury, "biala magia" i daleko jej od satanizmu - jest raczej jej przeciwienstwem.
a co ma sataznizm wspólnego z magią? o_O
Agaliarept napisał/a:
Satanizm laveyowski akceptuje magię jako środek do osiągnięcia celu, a Biblia Szatana zawiera opisy konkretnych rytuałów.
ehh, nie wiem, ja zawsze satanizm traktowałam jako filozofię życiową a nie żaden kult. ale też nie wgłębiałam się w temat aż tak mocno
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów