📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobre kurwisko sam bym przygarnął
radek225 napisał/a:
Owczarek nigeryjski. Nie polecam, ciągle chodzą po nim muchy, roznosi choroby, potrafi wynosić przedmioty z domu, a odchody dopóki nie zbieleją są nie odróżnienia od szczeniąt.
Nosz jebany... za te odchody masz piwo
Pralpunkt napisał/a:
Nie nabywaj, suka puszcza się z każdym, nie jest wierna swojemu Panu, nie jest robotna, i szybko będzie gruba bierz białe suki
Biale niedojebane genetycznie zamulone, nie w formie idiotki, czy silna murzyneczke, z zajebistym cialem i swietnym, silnym charakterem?
Prosta odpowiedz, jakby imigracja z Afryki dotyczyla kobiet, to nikt by sie nawet nie zastanawial, bo to co jest w europie to bezuzyteczne, narcystyczne pospulstwo.
radek225 napisał/a:
Owczarek nigeryjski. Nie polecam, ciągle chodzą po nim muchy, roznosi choroby, potrafi wynosić przedmioty z domu, a odchody dopóki nie zbieleją są nie odróżnienia od szczeniąt.
Oglądam sadistic od kilku lat ale ale nie komentuje ani nie wstawiam nic po prostu przeglądane i czesc a to jest mój pierwszy komentarz na sadisticu, kurwa za ten komentarz jakby się dało bym Ci kratę piwa dał, rozjebaleś mnie
radek225 napisał/a:
Oglądam sadistic od kilku lat ale ale nie komentuje ani nie wstawiam nic po prostu przeglądane i czesc a to jest mój pierwszy komentarz na sadisticu, kurwa za ten komentarz jakby się dało bym Ci kratę piwa dał, rozjebaleś mnie hahahaha
I do tego nawet nie wiem jak komentować
r061071 napisał/a:
jak dawno spierdoliłeś z psychiatryka?
Kamil3l napisał/a:
uuu, jesteś aryjcyk znacy
Odezwały się antynaukowe robaki z lewackiej niewoli. Jak chcesz zaprzeczać ewolucji, to zakładaj foliowa maseczkę i zapierdalaj na studia gender. Jakby prawa fizyki nie pasowały do pięknego świata w który tak mocno chcecie wierzyć, to też byście wyzywali Newtona i Pascala od faszystów?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów