Tego się chyba panowie z Melbourne na Florydzie nie spodziewali Według opisu jeden z napastników zmarł na miejscu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Gdyby nie ta cała poprawność polityczną to ta m@lp@ co wyskoczyła z samochodu była by duzo wczesniej rozbrojona.
Prawie ich ten murzyn zajebał, pierdolona rasa.
JolkiPolkiPL napisał/a:
Jest filmik jak wpierdziela gówniak w policjanta połowe magazynka z ak
Zapodasz link?
Zajebiste! Piwko dla Cjebja
Wg szeryfa (jego oświadczenie i analiza jest na yt), napastnik był jeden. Pozostałe osoby widoczne na filmie nie miały z atakiem nic wspólnego. BTW: na tylnym siedzeniu był pies i dwumiesięczne dziecko.
Zajebisty material, wincyj kurrwa. A debile co placza ze za duzo chuj wam do papy
swampman napisał/a:
kurwa postrzelony murzyn obkuśtykal wszystkich do okola i zaszedl ich od tylca....
hit
Zacięła się pukawka, chuj przywalę im w łeb. Nie lepiej było spierdalać? Nigger Logic.
Ktoś wie jak to się skończyło mam nadzieje że policjantom nic się nie stało a smoluchom chuj w dupę.
I później jakieś pizdeczki w mediach się dziwią czemu policja do każdego zatrzymanego auta podchodzi jak do potencjalnej bomby. Tą kurwę co na początku truła o dzieciach jak jej gach składał broń powinni razić prądem po gołej piździe.
Kolejny zarażony dziurawcem
W Hameryce to przynajmiej mają ciekawą pracę, nie to co u nas tylko mandaty wypełniać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów