18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Raikiri73 2014-02-20, 16:25 1
@ale my tu mówimy o ślubie, a nie o ruchaniu matole jeden...
Zgłoś
Żuk 2014-02-20, 16:58 1
"Te, jak się ożenisz z murzynką to spieprzaj z sadola",
"Bez sensu. Wolałbym sobie chuja uciąć niż mieć czarną żonę"
Mózgi wam powypalało? Czarna czy biała ale dalej to kobieta! Dbajcie trochę o poziom, bo być w społeczności sadistic do czegoś was zobowiązuje! Nie jedną murzynkę byście szarpali jak Reksio szynkę, ale z takimi ryjami i gadką możecie tylko pomarzyć kozojebcy jebani.

Żuk
Zgłoś
SkoQ 2014-02-20, 17:03
Żuk z całym szacunkiem ale akurat polskie kobiety trzymają taki poziom, że to co w gównianych krajach jest niesamowitym cudem i najlepszą laską w szkole, w naszej krainie jest na poziomie przeciętnym, i nie mów mi kogo najchętniej bym ruchał boś mojej Pani nie widział, i do większości polskich dziewuszek asfalt nie ma nawet startu

Hejtujcie do woli, raczej nie będę zaskoczony.

P.S. zwrotu ,,w szkole" użyłem umyślnie, żeby nawet gimbaza mogła to przeczytać ze zrozumieniem.

Jestem windykatorem, i lubię swoją pracę. Serio.
Zgłoś
Polnischefuhrer 2014-02-20, 17:37
nikt nie kwestionuje tego że polki są piękne ,ale nie oznacza to też tego że kobiety innych ras ( nie słowianki) i narodowości nie są piękne ... sam nie miałbym nic przeciwko temu by poznać fajną japonkę ,włoszkę czy hiszpankę
Zgłoś
Browarowy-Potwór 2014-02-20, 18:30
Ja bym się brzydził ruchać murzynkę. Zupełnie mnie nie podniecają, nie ważne jaka figura, czy cycki. Są paskudne i tyle.

Browar syci, browar poi, po browarze lepiej stoi.
Zgłoś
kroto 2014-02-20, 18:54
Jeden murzyn mi kiedyś powiedział, żebym znalazł sobie czarną żonę, bo białe chcą władzy i pieniędzy a czarne tylko męża i dzieci.

Jestem 100% metalowcem, słucham power metal, metal, heavy metal, hard rock oraz symphonic metal.
Zgłoś
sosna153 2014-02-20, 18:58
no i po co ryzykować utratę sprzętu rtv i agd z domu? lepiej tego nie wpuszczać do domu
Zgłoś
maniiiek 2014-02-20, 19:01 1
Ale czarna żona to idealna żona dla kogoś, kto nie jest politycznie poprawny. Np. skopiesz murzyna, który Cię napadł i masz białą żonę - przesrane, jesteś rasistą i to Twoja wina. A jak masz czarną to co z Ciebie za rasista? Trzeba myśleć! Nawet nie wiecie ile bym dał aby być żydem...

Jedyną przyczyną zła na świecie jest skurwysyństwo.
Zgłoś
Polnischefuhrer 2014-02-20, 19:30
maniiiek napisał/a:

Ale czarna żona to idealna żona dla kogoś, kto nie jest politycznie poprawny. Np. skopiesz murzyna, który Cię napadł i masz białą żonę - przesrane, jesteś rasistą i to Twoja wina. A jak masz czarną to co z Ciebie za rasista? Trzeba myśleć! Nawet nie wiecie ile bym dał aby być żydem...

nawet dałbyś się obrzezać ?
Zgłoś
maniiiek 2014-02-20, 20:02 2
@up kurwa, o tym nie pomyślałem....

Jedyną przyczyną zła na świecie jest skurwysyństwo.
Zgłoś
Kinematik 2014-02-20, 20:41
Czarna dobra to tylko czekolada.
Zgłoś
SkoQ 2014-02-21, 9:46
Nie żebym był rasistą ale czarne kobiety, jakoś tak, nie wiem nie pociągają mnie, o ile patrząc na nie rzeczywiście nie są brzydkie, to jakoś to ich ,,mięcho" mnie obrzydza...

Jestem windykatorem, i lubię swoją pracę. Serio.
Zgłoś
jimcarey 2014-02-22, 23:20
Wy się tu kłócicie, a Ja kładę akcent tylko na to że nie widać u murzynek siniaków

I TO JEST DOBRE "challenge accepted"
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów