📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ale wy nie którzy okropni.... ;/ a dzieciaczki biedne i nie mają takiego fajnego życia jak my... a wam jest do śmiechu xd tsss
ryży świniak zamiast dawać się macać po zarośniętej łapie powinien dać im dolara, mieli by co jeść przez tydzień...
dobrze że go nie zjadły , broda któremuś mogła by stanąć w gardełku
Dano im dotknąć ręki ich białego Boga
Przynajmniej nie mają w rządzie ryżego chuja więc w sumie nie wiem kto tu ma fajniejsze życie, banany pewnie mają tańsze niż w Polsce.
jebane bambusy, a facet pewnie ma już wszystkie możliwe choróbska...
Gabi69 napisał/a:
Ale wy nie którzy okropni.... ;/ a dzieciaczki biedne i nie mają takiego fajnego życia jak my... a wam jest do śmiechu xd tsss
Są spoko dopóki sobie siedzą w Kenii i ich nie widze. Gdy się zjeżdżają do Europy stają się czarnymi rasistami i świętymi krowami. Czarne do Afryki.
Murzynów to jednak lubię, może trochę przygłupi są, ale to dobrzy ludzie, ALE tylko ci w Afryce, bo w hameryce to małpy prosto z jungli żyją. A ci w Afryce może mnożą się jak mrówy, ale dają się chrystianizować i nie wpierdalają się na cudze podwórka. Ale te ciapate kurestwo to zajebać to mało, dobrze że chociaż nie wpierdalają się do nas jak żydzi przed wojną. Reasumując Czarnuch w Afryce - ok. Ciapaty na pustyni -ok. Żyd - niech ginie wszędzie.
Portfela szukają
Raj dla pedofili
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów