Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@mortiCRX
gadasz tak tylko żeby gadac... dajmy na to ze np coś sie stało komuś z twojej bliskiej rodziny, albo wydażyła sie jakas tragedia którą mocno odczujesz a tu przyjdzie ktoś i powie "Jebło to jebło, nie ma co drążyć" a założe sie ze wtedy jebnąłbyś komuś za to co powiedział.
Tak więc najpierw zastanów się ze trzy razy zanim cos napiszesz.
To sadistic.pl czy moralistic.pl?
A ty jesteś tu żeby innych umoralniać?
I chuj z czarnobylem nie wchodzimy na tą stronę aby się rozczulać nad losem innych.
nie chce umoralniac tylko zwrócić uwagę na to iż trzeba sie czasem zastanowic nad tym co się napisze bo w wielu przypadkach ludzie piszą bezmyślnie i czasem efekt jest odwrotny od tego jaki miał być.
To jest internet a dokładnie strona z czarnym humorem na której znajdziesz najlepsze dowcipy o pedofilach i zdjęcia bab z fiutami. A pieprzysz jakieś gadki na temat tego że ktoś napisał chuj z czarnobylem, Jebło i już. Po pierwsze miał święte prawo napisać co mu się podoba, po drugie złe miejsce sobie obrałeś na współczucie ludziom, dzieciom, zwierzakom i komu tam sobie jeszcze chcesz.
Bezmyślnie czy nie, tu nie szukaj litości i współczucia.
@mortiCRX
gadasz tak tylko żeby gadac... dajmy na to ze np coś sie stało komuś z twojej bliskiej rodziny, albo wydażyła sie jakas tragedia którą mocno odczujesz a tu przyjdzie ktoś i powie "Jebło to jebło, nie ma co drążyć" a założe sie ze wtedy jebnąłbyś komuś za to co powiedział.
Tak więc najpierw zastanów się ze trzy razy zanim cos napiszesz.
Synek, ty chyba za szczylowaty jesteś żeby mnie pouczać, to sadistic.pl, a nie jakieś pierdolone emo-forum, dla ciot jak ty. Jak ci nie pasi taki humor to się tu nie loguj, wrażliwy się kurwa znalazł....
@ up - debil kurwa!
widzę, że podałeś imiona obojga rodziców, tylko pomiędzy powinno być "i".
Właśnie czyży nie ma. Mamy tylko psa fajny taki, daje łapkę jedną, drugą (...) siódmą. i tak mądrze patrzy tymi swoimi czterema oczkami
polej piwo...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów