Serio aż żal chłopaka, mógł jeszcze zebrać sporo bawełny. Zawsze może zostać trenerem jogi, figura na końcu świadczy o wybitnych predyspozycjach...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co za granda! Pedały przeginają! Jak tak można nachalnie domagać się seksu oralnego a potem ruchania! I to od hetero?! Potem się jeszcze rzuca na niechętnego heteryka. Oskarżyć czarnucha o próbę gwałtu, napad i molestowanie!
Piękny oklep. O co w ogóle poszło?
Za wpierdol na czarnuchu zawsze piwko !
Nie ładnie się znęcać nad zwierzętami... PETA się wami zajmie
Kredki z plecaka wypadły bambusowi :0
Ile można napierdalać leżącego ? Pierdolona gruba ciota
To jest naprawdę już k***a nudne. Pie**lone małpy. Nie ma już czegoś lepszego dla Sadolów?
Świetny film, bardzo dobra jakość, i nie nagrywany KURWA w pionie! Niezwykle udany wpierdol. Jebać malkontentów powyżej, którym wszystko w życiu nie odpowiada, a po godzinach opierdalają pałeczkę pizdoklepom pokroju tuska. Obyście też tak w wasze krzywe, niejasne fizjonomie dostali.
Jemu się skóra oderwała od czoła czy co jest z tym puszystym typem ?
dlaczego czarni do białych mówią nigger , japierdole
Knock out w 1:07, piękny widok, kwintesencja ulicznego wpierdolu, a do piękna jakość, czułem jakbym tam był.
gdyby to białego bili, to oba czarnuchy na bank, kurwy bez honoru.... a tutaj kolega czeka sobie tylko i nie wpierdala piwko
tagi są zajebiste.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów