📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
biały to on będzie, jak się go wpierdoli do dołu z wapnem- toż to ciapus
ocwpzw napisał/a:
biały to on będzie, jak się go wpierdoli do dołu z wapnem- toż to ciapus
Ten "białawy" grubas to jakiś latynos, czyli właściwie jest biały.
Dziwną technikę ataku ma ten "biały" - rozłożone ręce, wystawiona twarz. Nic dziwnego że dostał wpierdol
Bunt niewolników
Daltonista nie rozróżnia kolorów lub ich nasycenia, ale widać autor wniósł nas na nowy poziom bo nie rozróżnia koloru g*wna od białego... Jaki biały pytam zatem toć to g*wnopodobny jest
Ten grubas się jak murzyn zachował
Zostać oplutym przez czarnego...
Ezoteryk napisał/a:
Też mnie zawsze to zastanawia po huja takie pizdy pchają się do bójek jak nawet przypierdolić nie potrafią tylko pchają się jak stare babcie do kościoła
To sam podskocz takiemu bykowi.
Swoją drogą, odważny grubas, że prowokuje kogoś takiego.
Z dwojga złego czyt. [murzyn-ciapaty], wole jednak żeby murzyn mu najebał.
Nie dość, że kopa w dupe dostał do jeszcze go czarnuch hivem zaraził plując na niego
dionizodoros napisał/a:
To sam podskocz takiemu bykowi.
Swoją drogą, odważny grubas, że prowokuje kogoś takiego.
Jaki kurwa odważny? Idiota i tyle. Widać że był podpity, coś tam szczekał, moim zdanie, to i tak go nigga potraktował ulgowo, jakby mi jakiś pierdolony grubas zaczął odstawiać taki kabaret, to po 5ciu sekundach było by po sprawie. Zero gardy, co on kurwa myślał? że zakrzyczy go na śmierć? Kurwa Mać! Idiota i tyle w temacie.
gróbasek ma koszulke torcida górnik zabrze buahaha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów