"mmaakkss"
Szukałem osób kto jeździ na moto w moim mieście i wpisałem miasto gdzie aktualnie mieszkam i dopisałem ,, Stunt '' i wyświetlił mi się jeden profil i tak patrzyłem zdjęcia aż natknąłem się na to co wstawiłem
"leszek8"
Posłuchaj mnie teraz Leszku...
Byłeś w UK czy GER czy gdziekolwiek pracowałeś za granicą z osobą jak to nazywasz ,, ciemnej karnacji '' ? Podejrzewam że nie, bo mało wiesz a dużo piszesz... Nie bez powodu w naszym ulubionym filmie pt. ,, Chłopaki nie płaczą '' Fred mówił do Bolca o czarnuchach jako że nie potrafili spierdolić przed siatką albo byli największymi głąbami i wódz sprzedawał ich za paczkę fajek.
Pracuje aktualnie z Mexykiem, jego mózg jest wielkości wiórka kokosowego, i to nie tylko jego mózg ale jego kolegów też tak samo tyczy się czarnuchów, jeśli chcesz aby EU się jednoczyła z ciapakami/czarnuchami i innymi brudami palestyńskimi to przyczyń się dla społeczeństwa i skocz z okna w trybie natychmiastowym. Nie mam pojęcia jak można mieć takie myślenie jak Ty.. Posiadasz internet i jest pełno tego co araby i czarnuchy wyprawiają... Murzyni to są zwierzęta potwierdzam w
P.S Nie mogę cytować, bo nie mam 20 postów.. Mam już PL klawiaturę