Z partyzanta
Z partyzanta
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chcieli tanią siłę roboczą, to mają...
w Polsce mamy coś pokroju ciebie.
PiS przez 3 lata wpuścił 500 000, już są pierwsze efekty, a naród rozbrojony. Lepiej kupować czarnoprochowce póki nie zakazane.
nawet z wiatrówki nie potrafiłbyś strzelać.
Ale co sie ma gotować...
Sami sprowadzili najgorszą odmianę czarnych wyklętych przez własną czarną nacje, a potem dali im prawa..
A potem prawa nad własnymi prawami.
ale serio nie dostrzegasz, że u nas dzieje się tak samo i to jest właśnie przyszłość jaka nas czeka jeśli ktoś nie zatrzyma tego szaleństwa
ale serio nie dostrzegasz, że u nas dzieje się tak samo i to jest właśnie przyszłość jaka nas czeka jeśli ktoś nie zatrzyma tego szaleństwa
Oczywiście na gówno wykopie dobre 20 razy od onucowych botów mnie zwyzywali..
Ale film dotyczy czarnej zarazy u USA i mój kometarz tego filmu dotyczy a nie polskiej polityki.
Tak że nie doprawiaj sobie jakiegoś kontekstu o którym nikt nie napomniał.
Ale co sie ma gotować...
Sami sprowadzili najgorszą odmianę czarnych wyklętych przez własną czarną nacje, a potem dali im prawa..
A potem prawa nad własnymi prawami.
To było inaczej. Zaczęło się od blond włosej zakochanej w małpie. Po wielu uzgodnieniach z koleżankami i przekazania im jak wiele ma do zaoferowania bambus w kwestii rozwoju życia duchowego namówiła inne koleżanki na czarnego męża. No cóż po kilku dekadach było ich dość sporo a niektóre z tych park miały dość wysoki status społeczny tzn w sposób że białą była sędzia, prawnikiem etc. Murzyny wiedząc że mając w garści te biale szmaty które ich mogły wybronić sądownie zaczęli przekrzykiwać sad. Wygrali w jednym, drugim i tak dalej aż doszli do momentu gdzie w telewizji pokazują jak im się kłania biały podczlowiek, bo człowiekiem nie idzie ich nazwać. Założę się że gdzieś tam jest też ten biały niczemu winny człowiek który chce żyć w pokoju nie chce murzynów, starał się w związku a biała kurea i tak poszła do śniadego bo są tera lepiej oceniani.
To było inaczej. Zaczęło się od blond włosej zakochanej w małpie. Po wielu uzgodnieniach z koleżankami i przekazania im jak wiele ma do zaoferowania bambus w kwestii rozwoju życia duchowego namówiła inne koleżanki na czarnego męża. No cóż po kilku dekadach było ich dość sporo a niektóre z tych park miały dość wysoki status społeczny tzn w sposób że białą była sędzia, prawnikiem etc. Murzyny wiedząc że mając w garści te biale szmaty które ich mogły wybronić sądownie zaczęli przekrzykiwać sad. Wygrali w jednym, drugim i tak dalej aż doszli do momentu gdzie w telewizji pokazują jak im się kłania biały podczlowiek, bo człowiekiem nie idzie ich nazwać. Założę się że gdzieś tam jest też ten biały niczemu winny człowiek który chce żyć w pokoju nie chce murzynów, starał się w związku a biała kurea i tak poszła do śniadego bo są tera lepiej oceniani.
To już sie działo po sprowadzeniu , ja mówię jak sie to zaczęło.
Ale tak masz racje.
No taki cykl p0lki
i po co takie wstawki? Nie ma jak im przez ekran jebnąć czy zastrzelić tych dzikusów. Tylko się w człowieku krew gotuje...
ładnie pokazują, że narasta napięcie, kreowany jest jakiś obraz rzeczywistości. Za parę lat "pojawi się" z nikąd ktoś kto porwie tłumy, wskaże winnych ale tym razem coś czuję, że zakończy się to sukcesem. Wiecie. Afryka jest bogata w surowce. Ciężko po dobroci je zabrać. Udało się europejczyków wygnać z afryki, chińczycy wchodzą, więc no tak.