📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ProVVe napisał/a:
Czekałem kiedy jakiś fan bambusa wleci i wrzuci ten oklepany tekst... Jak dasz radę coś samemu ułożyć, albo wygooglujesz coś fajnego nie krępuj się wrzucaj... Bo mnie twoje zdanie obchodzi... Ewentualnie możesz strzelić całemu NBA gałę w nagrodę za ich zajebistość (ale nie wrzucaj filmu tutaj bo jest zakaz pedałowania)
Oklepany to był twój rasistowski komentarz, cieciu. Idź się pierdolnij z mostu, bo tylko ludzi wkurwiasz.
T-Will napisał/a:
Oklepany to był twój rasistowski komentarz, cieciu. Idź się pierdolnij z mostu, bo tylko ludzi wkurwiasz.
Kolejny obrońca praw zwierząt? Idz pogratulować swojemu ojcu wyprodukowania debila jakim jesteś... Właściwie razem z twoim przedmówcą... Parę przykładów żebyś następnym razem nie robił z siebie głupca...
1 - Mam go szanować tylko dlatego że jest czarny?
2 - Bo jak to wcześniej jeden baran ujął zarabia więcej niż ja?
3 - Dlatego, że wyżej skaczę?
Musisz być kolejnym nędznym koszykarzyną, któremu w naszej super lidze nie poszło... Więc weż spierdalaj jak jedyne co wiesz o świecie to opowieści znajomych... Wyjedź na chwilę do stanów i idź pograć z tymi małpami w kosza. Co chwilę słyszysz tekst "waniliowy człowieczku", "białasku" itp itd... Ale jak kumpel wysadził "black guy" to już było oburzenie w tych czarnych dupach... Nie jestem jakimś mega światowcem, ale wkurwia mnie mądrość człowieka który tyle wie ile uda mu się wyciągnąć od ludzi podczas sprzedaży truskawek przy drodze...
@tysonic
Jesteś moim mistrzem. Dawno nie czytałem tak udanego pojazdu.
Wstęp, rozwinięcie i wielkie zakończenie ;D
Piwko dla pana tysonic`a
Jesteś moim mistrzem. Dawno nie czytałem tak udanego pojazdu.
Wstęp, rozwinięcie i wielkie zakończenie ;D
Piwko dla pana tysonic`a
@tysconic
Tysonic, niby bronisz murzynka, a gadasz o kupowaniu ludzi.
Nie mam pojęcia gdzie mieszkasz, ale po komentarzu widać, że jesteś otoczony murzynkami -które podobnie jak sugerowałeś jakiemuś kolesiowi - kupiły Cię i ładują Cię w kakao swoimi pałami. Napisałbym, że przykro mi, że w Twoim mniemaniu kupowanie ludzi jest ok, ale nie napiszę, bo to nie moja sprawa kto Cie kupił i kto Cie zachwyca. Nie przejmuj się co ludzie myślą ważne, że Tobie to się podoba! Tak trzymaj! i pamiętaj HATERS GONNA HATE, dlatego NEVER BACK DOWN i te takie co murzynki krzyczą, jak co to możesz napisać, chętnie poznam murzynkową nomenklaturę!
Tysonic, niby bronisz murzynka, a gadasz o kupowaniu ludzi.
Nie mam pojęcia gdzie mieszkasz, ale po komentarzu widać, że jesteś otoczony murzynkami -które podobnie jak sugerowałeś jakiemuś kolesiowi - kupiły Cię i ładują Cię w kakao swoimi pałami. Napisałbym, że przykro mi, że w Twoim mniemaniu kupowanie ludzi jest ok, ale nie napiszę, bo to nie moja sprawa kto Cie kupił i kto Cie zachwyca. Nie przejmuj się co ludzie myślą ważne, że Tobie to się podoba! Tak trzymaj! i pamiętaj HATERS GONNA HATE, dlatego NEVER BACK DOWN i te takie co murzynki krzyczą, jak co to możesz napisać, chętnie poznam murzynkową nomenklaturę!
@ProVVe
Miałeś skoczyć, a nie w dalszym ciągu pisać zjebane komentarze niewychowanego kmiota. Kurwa, gdzie takich jak ty robią?
Miałeś skoczyć, a nie w dalszym ciągu pisać zjebane komentarze niewychowanego kmiota. Kurwa, gdzie takich jak ty robią?
To nie czasem Tim Duncan?
T-Will napisał/a:
@ProVVe
Jak już mówiłem jesteś śmiesznym człowieczkiem idź sobie porzucać za 2pkt może olśni cię i będziesz miał jakieś kontr argumenty... Bo póki co nadal pokazujesz, że twój staruszek głupka spłodził...
to koszykarz jeszcze z czasów Jordana, dobrze zgrywał się z Robinsonem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów