Początek filmiku, rozmowa przez telefon pt: "gdzie moje pieniądze", dłużnicy jakby sie wykręcają od rozmowy, ale suma summarum wychodzą do gościa. Mały nygus rzetelnie tłumaczy dwóm (wcale nie mniejszym) nygusom kto rządzi w plemieniu. Akcja od 1:20
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pie*dolicie aż żal czytać... Może i był by z niego kozak jak by trafił -.- Fake i chooj.
Hahaha jaki żal. Kilka osób powyżej widać że w życiu nie widziało awantury. Nawet ich nie dotknął Pięknie zagrali ale niestety tylko zagrali
20'' monitor, z 10 % z tego zabieraja paski menu itp, sadol korzysta z jakis 70 % reszty, filmiki na polowie tego i jeszcze podziela film na 1/3 odtwarzacza, kurwa co mam sobie kupic okulary od stepnia z 13 posterunku? i tak jestem zbyt leniwy by wlaczyc fullscreen, chce kuknac na filmik i przewinac dalej, a nie siedziec 5 cm od monitora, zastanawiajac sie co sie tam dzieje
fejk!
ja jebie czy wy nie widzicie ze to ustawione ??? przyjzyjcie sie dokladnie
Widac że chłopaczek trenuje jakiś sport walki ...
A odgłosy jak z filmów karate z lat 70 tych ...
Jak slysze czarny angielski to za chuja nie jestem wstanie rozszyfrowac wszystkiego co mowia....
Ale pierdolnięcie mistrzowskie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów