PS Do moderatorów- zgodnie z regulaminem, użytkownik ten powinien dostać punkty karne za zwrot: "wypierdalaj" i "przekierowanie" mnie na demotywatory oraz kwejka...
Pozdrawiam zafascynowanych historią i znaczeniem pewnych symboli
A ja tak na poważnie- za to Ty widać jesteś jebnięty, skoro nie rozumiesz powyższych paragrafów...
Chyba ci się portale popierdoliły chłopcze!
MasterTroll, napiszę krótko - wypierdalaj.
Podbijamy?
Uważaj z kim tańczysz obsrańcu...
Tobie się najwyraźniej kraje pojebały oszołomie. Nie po to mój dziadek do Niemców strzelał, żebym teraz musiał się zachwycać zbrodniczą ideologią faszystowską i ich parchatymi symbolami.
PS Jeszcze dzień i ten temat zniknie z tej strony, a jak nie, to inaczej zatańczymy.
Nie strasz bo się zesrasz...
A co do symbolu... to nie hinduski symbol szczęścia a pełna flaga 3 rzeszy, trzeba być pojebanym ignorantem żeby to sobie namalować czy pojebem żeby bronić... I on i wy w pierwszej kolejności trafilibyście do gazu...
A ja tak na poważnie- za to Ty widać jesteś jebnięty, skoro nie rozumiesz powyższych paragrafów...
Idź stąd dzbanie. XD
Tobie się najwyraźniej kraje pojebały oszołomie. Nie po to mój dziadek do Niemców strzelał, żebym teraz musiał się zachwycać zbrodniczą ideologią faszystowską i ich parchatymi symbolami.
Synku twój dziadek co najwyżej gały niemcom opierdalał, a gdyby wiedział że jego syn spłodzi takiego cabana zapewne odpierdolił by sobie jaja. Twoje podejście wskazuje na to, że jesteś mocno powiązany z góralami z wzgórz golan. JR 100%
PS Jeszcze dzień i ten temat zniknie z tej strony, a jak nie, to inaczej zatańczymy.
Chuj mnie obchodzi twój dziadek. Tańczę z zupełnie nikim bez rozumu. Oszołomie robisz gównoburzę nie mając bladego pojęciami co w tej stronie chodzi. Nikt tu nie propaguje faszyzmu tylko sam kontekst murzyna robiącego cos na rowerze z takim malowaniem. Weź gościu idź wykop dziadka, przytul i powedz ze walczyłeś o Polskę z Sadistic.pl
Po co z nim dyskutować przecież doskonale widać że jest upośledzony i na bank rudy
Do autora tego gównianego posta (najważniejsze ci wyszczególniłem):
Art. 256. - Propagowanie faszyzmu lub innego ustroju totalitarnego - Kodeks karny:
§ 1.
lub inny totalitarny lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, .
§ 2.
produkuje, utrwala lub sprowadza, nabywa, przechowuje, posiada, , przewozi lub przesyła druk, lub inny przedmiot, zawierające treść określoną w § 1 albo , komunistycznej lub innej totalitarnej.
§ 3.
Nie popełnia przestępstwa sprawca czynu zabronionego określonego w § 2, jeżeli dopuścił się tego czynu w ramach działalności artystycznej, edukacyjnej, kolekcjonerskiej lub naukowej.
Jednak nagranie to i rozpowszechnianie go, nijak się nie ma do paragrafu 3-go, więc na umorzenie sprawy bym nie liczył.
Patrzcie debil xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów