Kurs na strażaka wliczony w cenę.
Kurs na strażaka wliczony w cenę.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miód to za współprace z hitlerem niech sieją terror i ruchają rodowite francuzeczki w gardło i dupska aż pękną ile fabryka dała
Wnioskuję, że kilka lat mieszkałeś we Francji, a może nawet jesteś rodowitym Francuzem.
Dzicz i pogaństwo, często nawet ekstremalne ale ignorancka lewica i tak widzi w nich biednych i nieszczęśliwych uchodźców którym trzeba dać dom i socjal żeby mogli przejąć nasz kraj demograficznie po kilkunastu-kilkudziesięciu pokoleniach.
Jakie pogaństwo?
Właściciele sklepów powinni stać w środku z miotaczem ognia na wprost drzwi, koniecznie w ukryciu, a jak się wrota otworzą, to przywitać gości po ichniemu.
Mają co chcieli i teraz płaczą.
U nas w Polsce Polacy też się mścili na niewinnych autach
Czy potem nie wyszło na jaw, że tvn sam sobie te wozy podpalał przez podkupionych prowokantów? Tak jak te akcje w lesie co neonaziści okazali się grupką wykupionych aktorów przez tvn?
Czy potem nie wyszło na jaw, że tvn sam sobie te wozy podpalał przez podkupionych prowokantów? Tak jak te akcje w lesie co neonaziści okazali się grupką wykupionych aktorów przez tvn?
Kibole nie dawali spokoju TVNowi, a TVN unikał miejsc gdzie byli kibole
Zamontować czujnik tylko że zaczyna mielić gdy wpada coś czarnego.
Zrobić niby coś a'la sklep gdzie się wchodzi od razu zsyp i powiesić plakaty że darmowa elektronika dla czarnych i problem rozwiązałby się w kilkudziesięciu procentach.
Naszym polskim "murzynom" od bąkiewicza nie trzeba było protestów, bo na marszu z okazji święta narodowego podpalali różne rzeczy, np mieszkania.
No, no porównanie jakiegoś naciąganego incydentu (jak np. podpalenie budki przed ambasadą rosyjską,czy ta afera z rzekomym podpaleniem mieszkania), do prawie wojny domowej:) jeszcze napisz coś, żeby tylko Polsce i Polakom dojebac ułomku.Jedz do Francji i zobacz prawdziwe,nie ustawione zamieszki a potem pluj na swoich pachołku
Wszyscy do odstrzału.
Za to Makaron ogłosił światu że to przez gry komputerowe.
Mam 4 lat, gram od zawsze, jakoś nie okradłem sklepu i nie robie syfu.
Niech sobie ten kretyn zapuści brode i ubierze bluze i sobie zrobi
znowu zdjęcie jaki to jest przejęty [takie samo jak ruskie zaatakowali sobie zrobił]
A finalnie i tak zapłacą normalni ludzie. Dość juz tych zwierząt.
ahh palenie wozow TVN! To byly dobre czasy, kiedy jeszcze ludzie wiedzieli kim jest wrog i kto maci. Gdyby tylko wtedy nie dali sie zastraszyc po tym jak wytropili dzieciaka i kazali mu splacac przez reszte zycia ten woz. W kraju bylo by normalniej bez tych zjebow ekstremistow lewackich.
Coś ci sie posrało. Auta tvpis powinny zostać tak potraktowane..
ps. Ile za ci dają za wpis pro-pisowski ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów