Fajnie śpiewać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fajnie cyckami do rytmu rusza
co on robił z tym workiem? bo wyglądało jakby sprawdzał czy nie parzy
cień Czarnobyla On wygląda jak jakiś mutant z Stalkera
No to mamy kolejnego przeciwnika Pudziana
KRUGER_MAN napisał/a:
Chciał bym zobaczyć jak ten klocek sie bije ... dobry ubaw by był ;d .
To zobacz sobie jego filmiki, są krecone przez MDTV, uderza, kopie... im wyższa waga, tym wiadomo, że jest się wolniejszym, ale on nie uprawia sztuk walki, tylko bodybuilding.
ALTON napisał/a:
Wszystko fajnie ale to nadal mudżin.
A co w tym złego? Jesteś rasistą? Człowiek to człowiek.
Tiw napisał/a:
Kaleka...
Kaleką jesteś ty, skoro oceniasz człowieka widząc go 1 raz. Ma większy stan umysłu, niż sobie zdajesz sprawę.
Natural napisał/a:
co to za nuta , bo mi sie w chuj spodobala ten murzynski dialekt:)
LL Cool J - Mama Said Knock You Out
Po co wy pier******* ? Ja tego nie rozumiem...
To jest Kai Greene i nie zdajecie sobie sprawy na ile go stać.
Peace!
I po Co ci to internetowy cwaniaku? Gadać każdy potrafi, a przez internet wszyscy są takimi chojrakami . Nie muszę popuszczać, tylko po co ta krytyka i ta wrogość wobec mnie? Nie mogę napisać tego czego myślę, bo znajdzie się taki Pan i musi dać mi popalić? Po kiego? Staniesz się sławniejszy na tej stronie .
Śmiejcie się z tych, którzy na prawdę robią z siebie idiotów, a nie takich ludzi którzy mają tak ogromną pasję i rozum...
I nie pisz już czegoś takiego, bo nie popuściłem, a wręcz jestem zadowolony, i pozdrawiam Cię .
Więcej luzu.
P.S
Po to masz taką opcję na forum, żebyś mógł ładnie kliknąć, a nie kopiować .
Śmiejcie się z tych, którzy na prawdę robią z siebie idiotów, a nie takich ludzi którzy mają tak ogromną pasję i rozum...
I nie pisz już czegoś takiego, bo nie popuściłem, a wręcz jestem zadowolony, i pozdrawiam Cię .
Więcej luzu.
P.S
Po to masz taką opcję na forum, żebyś mógł ładnie kliknąć, a nie kopiować .
@up
Bad example .
@Masztojakwbanku
Co rozumiem? Tu nie chodzi o rozumienie, tylko o to jaki on jest, a jaki nie jest. Człowiek się nie poddaje na 1 napotkanej źle ułożonej drodze, nie gada głupot i jedzie "od tak", bo tak należy robić jak mu się wydaje.
Jeśli chodzi o Kai Greene to posłuchaj co on mówi, wtedy zrozumiesz co chciałem wyrazić, i mówię serio, wejdz na yt znajdz jak on gada, angielski na pewno znasz, i na pewno skumasz.
Każdy może wejść i zaczać wyzywać od czarnuchów, kaleków, ale mało kto wejdzie tutaj i pochwali, dostrzeże to co powinno być dostrzeżone.
Myślisz i idziesz do przodu, a nie się głowisz i się cofasz.
Bad example .
@Masztojakwbanku
Co rozumiem? Tu nie chodzi o rozumienie, tylko o to jaki on jest, a jaki nie jest. Człowiek się nie poddaje na 1 napotkanej źle ułożonej drodze, nie gada głupot i jedzie "od tak", bo tak należy robić jak mu się wydaje.
Jeśli chodzi o Kai Greene to posłuchaj co on mówi, wtedy zrozumiesz co chciałem wyrazić, i mówię serio, wejdz na yt znajdz jak on gada, angielski na pewno znasz, i na pewno skumasz.
Każdy może wejść i zaczać wyzywać od czarnuchów, kaleków, ale mało kto wejdzie tutaj i pochwali, dostrzeże to co powinno być dostrzeżone.
Myślisz i idziesz do przodu, a nie się głowisz i się cofasz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów