Może ktoś się uśmiechnie...
Może ktoś się uśmiechnie...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystko ładnie, pięknie, tylko czego nagle wszyscy na "pan", bo się "pan" ujawnił, bo "pan" fajnie rysuje.
Rysunki może i spoko koleś, ale z Lepperem chyba razem pod tą samą lampą w solarium leżeliście.
Od tak, żeby przypomnieć, że to sadistic, a nie dupolizistic.
No właśnie ale Lepper nie wytrzymał takiej dawki ultrafioletu jak ja i się powiesił...
chciałem napisać że fajne rysunki, ale skoro już jesteś znany i publikowany, to pewnie już to wiesz
Wiem wiem ale łasy na pochlebstwa jestem ...
Ujdzie, ale bardziej się uśmiałem z komentarzy, jaka to większość sadoli się nagle poprawna politycznie zrobiła bo po 2 stronie siedzi 60 letni pryk z kredkami który czepie na tym spore pieniądze bo taki ma zawód. By był rysownik 20-latkiem szło by grubo.
Kredkami w życiu jeszcze bym sobie krzywdę zrobił, ostre są a w moim wieku ręce się trzęsą (są z tego plusy ) i na hardzie bym wylądował. Tylko pędzelki a kredki to tylko świecowe... A tak na poważnie to kokosów z tego nie ma, zakupy robię w biedronce...
Hym, kurde tylko pytanie kto faktycznie ma wpisany rzeczywisty wiek w profilu? Mało kto, bo albo ktoś jest z kompletnej gimbazy, i chce wejść na harda, albo ktoś jest starszy i przy rejestracji nicku jebnął pierwszą lepszą datę urodzenia...
Konto na tym portalu należy do mojego syna, wpadł do mnie na małe piwko i tak wymyśliliśmy co by tu parę rysunków wstawić... Nie spodziewałem się takie odzewu. Cytuję "Jak dostanę 500 Piw to stawiam ci flaszkę"...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów