Białego biją
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@dexter47
Okularników się nie bije ze względu na koszta, cena nowych okularów może sięgać nawet 600-700 zł plus jeszcze pierdolenie się z okulistą żeby wypisał ci papiery na nowe szkła. Dlatego jak zechcesz jakiemuś wyjebać zdejmij mu okulary
Okularników się nie bije ze względu na koszta, cena nowych okularów może sięgać nawet 600-700 zł plus jeszcze pierdolenie się z okulistą żeby wypisał ci papiery na nowe szkła. Dlatego jak zechcesz jakiemuś wyjebać zdejmij mu okulary
Jebać asfalta, ale okularnik ewidentnie sam go sprowokował.
Wytłumaczy mi ktoś jak to znalazło się na głównej (oprócz odpowiedzi typu dali kilka piw i jest główna)
do zoo z malpa... nie zasluguje na wspolegzystencje z reszta spoleczenstwa
mamy tu książkowy przykład młodego szympansa który zaatakował białego człowieka w obronie terytorium.w takiej sytuacji jego weterynarz powinien go uśpić.
@bloodwar
Pierdolenie, ja zawsze okularnikowi kazałem ściągnąć okulary. Jak miał troche honoru to je ściągał i się bił, jak był pipa to dawałem mu spokój bo zmuszać nikogo do bójki nie będę.
Pierdolenie, ja zawsze okularnikowi kazałem ściągnąć okulary. Jak miał troche honoru to je ściągał i się bił, jak był pipa to dawałem mu spokój bo zmuszać nikogo do bójki nie będę.
To nie była walka czy bójka. To był po prostu strzał na ryj. Ani z zaskoczenia, ani od tyłu- normalny, prawidłowy lep.
Dexter37 napisał/a:
Czemu okularników sie nie bije? Nie łapię .
Mikesz89 napisał/a:
@dexter47
Koszty kosztami, bardziej chodzi o zdrowie, bo okulary to jest lekki sprzęt, a nie stalowa tonfa, z łatwością można uszkodzić ramę/szkła, które z kolei mogą uszkodzić oko, to jest ważniejsze niż koszty, każdy kto ma coś w głowie o tym wie, ten dzikus to chyba typowy yo yo lets fight madafaka.
bloodwar napisał/a:
Kurwa nawet dzieci w podstawówie wiedzą, że okularników i leżących się nie bije
Niby kurwa dlaczego? Nie bądź taka przesądna.
Fajnie mu zajebał... pierdolonemu pinglarzowi
czarni mają zakorzenione żeby z zaskoczenia dać strzał i spierdalać bo facet odda
A już liczyłem, że okularnik odda czarnemu i da mu w mordę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów