Wymagany podstawowy angielski
Wymagany podstawowy angielski
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Matematyka w Usa jest stanowczo za trudna
A przede wszystkim rasistowska!
Mogła mu to opisać jakoś prościej. Masz 27 kubełków KFC i twoje stado zjadło 10. Ile kurczaków zostało dla ciebie nie licząc sałatek
Przetłumacz sobie co znaczy "Add 10 to your age"
Przetłumacz sobie co znaczy "Add 10 to your age"
Ten orangutan jak widać do odejmowania potrzebował kalkulatora, a ty jeszcze się przypierdalasz, że powinien był dodawać
Inaczej mówiąc jaki bug się musiał wkraśc w resztkowy umysł autora posta żeby takie gówno tu wrzucić?
W twojej teorii też są błędy - murzyn to małpa, a ludzie są biali (innych nie ma).
Człowiek należy do hominidów , do rzędu naczelnych więc jest tak samo małpą . Ewolucji i systematyki nie oszukasz, no chyba, że Ciebie wyciągnął bocian z kapusty.
Człowiek należy do hominidów , do rzędu naczelnych więc jest tak samo małpą . Ewolucji i systematyki nie oszukasz, no chyba, że Ciebie wyciągnął bocian z kapusty.
Wrzucanie białego człowieka łącznie z małpami i czarnymi do jednego kotła jest dalece krzywdzące. Ewolucja i systematyka Darwina niedomaga w ostatnim ogniwe. Czarny udający goryla nicczym się od niej nie różni. Biały tak nie potrafi a pierdolenie, że wszyscy pochodzimy od lemura sprzed 40 miljonów lat jest niedorzeczne.
Ostatnio trafiłem na chirurga z Somalii, chłop lekko po 30stce, po tego typu filmikach ciężko było mi to ogarnąć, w zasadzie całą drogę do domu, przy obiedzie i po obiedzie nie mogłem tego zrozumieć, przy dotyku głowy dosłownie czułem jak mój mózg mi pulsuje i nadal nie potrafię tego pojąć. Mogłem wziąć od niego autograf i zajebać selfiaka bo w sumie szansa na to była jak spotkanie Keanu Reeves w jakimś jebanym Mc donaldzie pod Sosnowcem
No dobrze, cieszę się twoim szczęściem i inni też, jak mniemam, ale... o co ci, kurwa, chodzi?
No dobrze, cieszę się twoim szczęściem i inni też, jak mniemam, ale... o co ci, kurwa, chodzi?
Chodzi o to, że wbrew takim filmikom, gdzieś w USA czy UK jest taki murzyn z Somalli co zarabia rocznie tyle co Twoje wszystkie pokolenia przez całe życie
Chodzi o to, że wbrew takim filmikom, gdzieś w USA czy UK jest taki murzyn z Somalli co zarabia rocznie tyle co Twoje wszystkie pokolenia przez całe życie
Jedna jaskółka wiosny nie czyni, jeden "zarabiający" czarny nie świadczy o tym że inni czarni też zarabiają. Tłumacz dalej bo nic nie wyjaśniłeś póki co...
Jedna jaskółka wiosny nie czyni, jeden "zarabiający" czarny nie świadczy o tym że inni czarni też zarabiają. Tłumacz dalej bo nic nie wyjaśniłeś póki co...
nic Ci typie nie będę tłumaczył, szybki research i już wiadomo że Ci pluli do kanapek i jedyne miejsce gdzie możesz przykozaczyć to w internecie, wyjdz do ludzi frajerzyno, to pomaga bez odbioru
nic Ci typie nie będę tłumaczył, szybki research i już wiadomo że Ci pluli do kanapek i jedyne miejsce gdzie możesz przykozaczyć to w internecie, wyjdz do ludzi frajerzyno, to pomaga bez odbioru
Research to sobie możesz w dupie robić, albo lepiej u swojego lewackiego kochasia. Obrońca czarnych się znalazł. Co do kanapek to sam sobie robiłem a tobie mamusia bo ciemniak jesteś skoro wierzysz w great BLM. Jakbyś był normalny to byś doczytał że zwrot: "... bez odbioru..." to odzywka tępaków filmowych bo normalnie się go nigdzie nie używa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów