Zwolennicy Bidena vs LGBT
Zwolennicy Bidena vs LGBT
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zakładam, że gdy pisałeś ten komentarz to łzy z emocji spływały ci po policzku, drgała ci broda i trzęsły ci się ręce bo siedziałeś na betonowym krokiecie starego.
Do tego kierowca autobusu zaczął klaskać , a pierwsze słowo dziecka z wózka brzmiało " KON STY TU CJA"
Takie jedno zasadnicze pytanie - po kiego wała karmicie tego sfrustrowanego trola? Niech się kisi w swoich żalach zamiast je tutaj wylewać.
Jak po co? Sfrustrowane prawaczki nigdy nie odpuszczą więc trzeba jechać kurwy i tyle. Mają boski ból dupy.
Jak po co? Sfrustrowane prawaczki nigdy nie odpuszczą więc trzeba jechać kurwy i tyle. Mają boski ból dupy.
Zgłoszę Ciebie to admina. Mam nadzieję, że dostaniesz permanentnego bana.
To się uśmiałem, no prawacy to ewidentnie debile. Będziesz miał trampa ale w gębie, po tym jak obciągniesz pałę innemu prawakowi . To jedyny tramp jaki będzie funkcjonował w twojej rzeczywistości. Owszem rurki mam z tym, że aluminiowe i ostatnio prawackiej cipie nawpierdalałem taką rurką na proteście. Prawaczek spierdalał z piskiem, skomlał i kwilił rozbawiając tym wszystkich. Taka obita, męska prawacka pizda to miód dla oczu, dodatkowo po tym jak wybrał cios na ryja natychmiastowo porzucił swoje poglądy i ewakuował się z miejsca, pewnie to byłeś ty biedny stworku. Przyzwyczajaj się do lewactwa bo rozkurwi prawackie bydło w drobny pył.
Daj spokój. Jaką jesteście siłą to pokazały protesty pod kościołami gdzie kibole w dwa dni wam te prostesty wybiły z głowy. Nawet nie musieli się specjalnie mobilizować.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów