18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 9:14
Czas na obiad
Anal_Intruder_69 • 2024-10-26, 21:55
Nie ma opisu gdzie akcja ma miejsce, ale sądząc po tym co się dzieje obstawiałbym tę spierdoloną Birmę (czy tam Mjanmę). Na ten kurwidołek tylko grzyb atomowy pomoże.

Przynajmniej mięsko będzie świeże...
Zgłoś
Tadzik_Na_Górę 2024-10-27, 7:50
Genialne, uwielbiam tego typu kary, mogliby tylko do ognia podłożyć trochę i pokazać co było dalej.
Zgłoś
Seymouro1908 2024-10-27, 9:30
Takie rzeczy w tej Birmie się dzieją a da się obstawiać ich lige u buka nieźle. W izraelu spadają bomby na stadiony i też grają. Szoł mast goł on.
Zgłoś
darnext123 2024-10-27, 12:18
Birma mirma chuj wie jaka nazwa bo idioci mają 2 nazwy państwa. Piękny kraj byłem tak kiedyś bo wycieczka z północy Tajlandii kosztowała 150 zł. A tak na serio to taka bieda i ubóstwo że Bobrek w Bytomie wygląda jak Wersal w porównaniu z tym syfem. A i tak byłem w części turystycznej czyli tej najładniejszej.
Zgłoś
AlbertoNihilo 2024-10-27, 13:46
maki1981 napisał/a:

Wystarczy się wysikać i zesrać na rzadko, a jak trzeba dogasić to i spuścić plując wcześniej.
Czyli dokładna sekwencja czynności poprzedzający anal 😁

Qrwa, to nie jest takie głupie. Jakby miał pełen pęcherz, to zmoczył by sobie spodnie i przygasił ognisko. 👍
Zgłoś
mazga50 2024-10-27, 15:01
Ken Follett opisywał takie tortury w "Filarach Ziemi", albo w "Świat bez końca".
Zgłoś
Bmwf10520 2024-10-27, 16:28
Kmicic nie krzyczał.
Ale to był Polak nie żółtek z dżungli.
Zgłoś
Megatrans666 2024-10-27, 18:09
Mam mieszane uczucia co do takich kar. Za zajebanie czegoś to według mnie za duża kara. Z drugiej strony za np. pedofilię za mała.
Zgłoś
trzonek1pl 2024-10-28, 1:25
gdzie calosc
Zgłoś
Garnki_za_zeta 2024-10-28, 15:57
AlbertoNihilo napisał/a:

Qrwa, to nie jest takie głupie. Jakby miał pełen pęcherz, to zmoczył by sobie spodnie i przygasił ognisko. 👍

Macie rację. Już drugi raz na pewno nie podpalą.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów