Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Umieszcza ,,szef,, 4 chłopa w jednym pokoju, żeby było taniej, to co się dziwić?
Swego czasu pomieszkiwałem tak i wam powiem, że nie ma chuja. Jak jest 4 chłopa na chacie, to choćby nie wiem jak cywilizowani doktorzy habilitowani by to nie byli, po pewnym czasie powstaje konieczność walki o miano samca alfa i o określenie ekipowego pizdeusza. Może bym o tym pracę doktorską napisał...
No i mamy patusa. Mieszkałem przez dwa lata w czterech chłopa w jednym pokoju będąc na studiach, nikt się nie pobił. Za to imprezy były prawie codziennie oraz wielogodzinne granie w CSa. Jak ktoś jest patusem, nie ma zainteresowań a po alko jedyne co przychodzi do łba to jebnąć w ryj za darmo kumpla to się nie dziwię.
Pokaż ty mi to palcem, bo chcę uwierztć, że śnię. Nie mam takiej opcji na Cgromie.
Chrome to gunwo gorsze od Sajszungowskiej przeglądarki jak widać
Umieszcza ,,szef,, 4 chłopa w jednym pokoju, żeby było taniej, to co się dziwić?
Swego czasu pomieszkiwałem tak i wam powiem, że nie ma chuja. Jak jest 4 chłopa na chacie, to choćby nie wiem jak cywilizowani doktorzy habilitowani by to nie byli, po pewnym czasie powstaje konieczność walki o miano samca alfa i o określenie ekipowego pizdeusza. Może bym o tym pracę doktorską napisał...
A tam pierdolisz, nas mieszkało 5 w domku (przez pewien czas nawet 6 osób) i nie było żadnej dramy. Sprzeczki oczywiście były - głównie chodziło o sprzątanie po sobie, jednak nie było mordobicia, ale to może dlatego, że każdy miał swój pokój, choć 2 osoby miały pokój przechodni. No ale może nie było waśni przede wszystkim dlatego, że były 2 sracze
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów