📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A się spinacie, nie byli chujami bo nie zrobili mu nic skurwysyńskiego typu podpalenie włosów czy wsadzanie chuja do buzi, pomazali go tylko troszkę.
fajnie fajnie, dobre party, chłopak będzie miał pamiątkę, koledzy raczej spoko..
oprócz tego który to w sieć puścił
oprócz tego który to w sieć puścił
Niech się cieszą, że nie zaczął im tam rzygać, bo nie wiedzieliby, co zrobić a chłopaczyna by się własnymi rzygami udusił. Dopiero wtedy mieliby "zgon". Gratuluję pomysłu...
Ten typ ma mokasyny (cicho biegi) dla nie wiedzących a nie jakieś lakierki
co nie zmienia faktu że srebro na łapie jest chujowe.
co nie zmienia faktu że srebro na łapie jest chujowe.
Męczyć kolege, to tak jak strzelać do swoich.
Dlatego chuj ci w dupe nygusie
Dlatego chuj ci w dupe nygusie
generalnie na jego miejscu spuściłbym Ci taki wpierdol, że byś nie musiał sobie takich oczy domalować.
Stary, świetny z Ciebie kumpel!
Obawiam się, że w najbliższym czasie jedynym towarzyszem do picia będzie dla Ciebie lustro.
Obawiam się, że w najbliższym czasie jedynym towarzyszem do picia będzie dla Ciebie lustro.
Ale z was napinacze :O czytam i czytam te komentarze, a tu same wapniaki piszą... Poza tym wódka jest dla mądrych ludzi nie dla Baranów ! :p
@up. Gdyby wódka była dla mądrych ludzi, to zostawili by kolegę w spokoju. A tak masz przykład użycia wódki przez stado baranów.
jak się ma takich kolegów to wrogowie są nie potrzebni.
Kto się nigdy nie najebał niech pierwszy rzuci kamień każdemu może się zdarzyć urwać film, to jest wojna a jest wojna są straty i rozumiem kolegów co też zapewne byli w stanie wskazującym że dla żartu go popisali, ale nie rozumiem huja co na zimno to do sieci wrzucił
nie wiem co to miało na celu pochwalenie się że już wódkę z kolegami pije...
mam nadzieję że nie odbieracie tego jako napinki, bo nie napinam tylko wyrażam swoje zdanie, a i jeszcze jedno sory że takie długie
nie wiem co to miało na celu pochwalenie się że już wódkę z kolegami pije...
mam nadzieję że nie odbieracie tego jako napinki, bo nie napinam tylko wyrażam swoje zdanie, a i jeszcze jedno sory że takie długie
wieś tańczy, wieś śpiewa. Wsiórska "biżuteria" i wsiórskie buty, wsiórskie spodnie, wsiórskie zachowanie.
Ogólnie widać, że zbyt wiele z inteligencją ludzie na filmiku nie mieli.. no, może z wyjątkiem tego który w trupa jest zalany, bo postępował zgodnie z zasadą "lepiej nic nie mówić i wydawać się głupi, niż odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
Ogólnie widać, że zbyt wiele z inteligencją ludzie na filmiku nie mieli.. no, może z wyjątkiem tego który w trupa jest zalany, bo postępował zgodnie z zasadą "lepiej nic nie mówić i wydawać się głupi, niż odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
smutne. Nachlać się a potem "koledzy" zrobią z Ciebie pośmiewisko w internecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów