Zimowe wyczyny polskich kierowców, choć drogowcy też mieli w tym swój udział, bo jak zwykle zima ich zaskoczyła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Zapamiętaj że zima nigdy nie zaskakuje drogowców. To taka sama nowomowa jak to ze nie murzyn, a ciemno skóry. Jak nie potrafisz sie dostosować do panujacych warunków i zmieniającej pogody, mając do tego termometr w aucie to żeś pizda nie kierowca.
Termometr w aucie? Człowieku, jaki termometr. Ci, co pierdolą "zima zaskoczyła kierowców i drogowców", powinni dostać charą i z plaska w ryj. Zaskoczyć to może udar, zawał, wypadek na ulicy, nagła śmierć kogoś bliskiego, albo pojeb z nożem. Od 60-70 lat, czasów pierwszego, cywilnego komputera, ENIAC-a (który notabene był drugowojennym wojskowym projektem, który nie zdążył wziąć udziału w wojnie więc go odtajniono i zaprzęgnięto do cywilnych zastosowań) potrafimy przeprowadzać zgrubne komputerowe symulacje klimatu na wiele lat wprzód. W ten sposób przypadkowo odkryto efekt motyla. Później do komputerów i obok nich zaprzęgnięto satelity meteorologiczne. Potrafimy przewidzieć z grubsza zmiany klimatu na dziesiątki lat w przód. Z 90% skutecznością przewidujemy pogodę na 2 tygodnie w przód. Oprócz termometru w aucie każdy, kto ma smartfona ma widgety pogodowe, gdzie może zobaczyć pogodę na dziś, jutro i na przyszły tydzień w raz z indeksem UV, wilgotnością, warunkami na drodze, pyłkami, wiatrem itp. I to wszystko wyświetla się od razu po odblokowaniu telefonu. A o tym, że w tym roku zima dopierdoli trąbili już od lipca albo sierpnia. Więc niech jeszcze raz ktoś mi powie, że go lód na drodze zaskoczył, to go śmiechem zabiję.
chuj z całą kompilacją ale czy kolo wyprowadził tą ciężarówkę z 1:11??
Wniosek z tego filmiku : Jebane tiry...
siwens84 napisał/a:
chuj z całą kompilacją ale czy kolo wyprowadził tą ciężarówkę z 1:11??
Przekulał zakręt a potem jakoś już poszło
oczywiscie tylko stare gruchoty. pewnie tez na lysych oponach
3:53 "profesjonaliści"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów