📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
LuzaQ napisał/a:
W jej przypadku nie ma problemu. nie ma chuja żeby przecisnela sie miedzy przednimi fotelami lubie przez jakiekolwiek okno a sam bezbon robi za poduszke powietrzną
a serio to żygać mi się zachciało.
No problem pojawi się jak będzie wypadek jakiś i przeciążenia będą ogromne to wtedy taka masa z tyłu jak dostanie kilkanaście g przeciążenia to tak jakby w te fotele wjebał się kurwa samochód. Ona dosłownie zmiażdży ludzi z przodu zabijając ich.
Normalna osoba bez pasów z tyłu może zabić kierowcę/pasażera przedniego jak bezwładnie poleci a co dopiero taki wieloryb co waży ze 300 kilogramów.
O ja go pierdole... Chciałbym kiedyś zobaczyć filmik jak gdzieś w Brazylii wysadzają w powietrze coś takiego. To musiałby być widok.
Pewna znajoma powiedziała, że to z powodu hormonów, bo łyka tabletki. Poprosiłem aby pokazała te tabletki, patrzę, malutka pigułeczka, mówię, kurwa to musisz tego wpierdalać dziennie ze 20 kilogramów, żebyś tyła od tych tabletek.
impressa88 napisał/a:
Jak można takie maciory wozić samochodem . Dla nich jest przecież specjalnie przystosowany pojazd ciężarowy.
zawozi do przetopu na smalec.
Ale... Cielęcinka
ile trzeba żreć, żeby tak wyglądać? skąd pieniądze na to mają ? Z opieki?
darayavahus napisał/a:
ile trzeba żreć, żeby tak wyglądać? skąd pieniądze na to mają ? Z opieki?
nie kurwa, napewno ciezko pracuja
W autach nie ma pasów takiej długości. Trzeba użyć pas to mocowania ładunku z odciągiem.
Że to ulane kurwy pokazują się na ulicy. Ja pierdole że to nie ma wstydu. Tłuszcz całkowicie zalał im łby że w ogóle nie myślą. Tylko żreć i żreć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów