📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Boże, jaki festyn...
wszystko fajne, ale mam pytanie do autora, jakiego kodeka użyłeś do konwersji ?
nie lubię idiotycznego Hejtu
Pierdole obie wasze Polski...
Brudasy jebane, w sandałkach zapierdalać!
Brudasy jebane, w sandałkach zapierdalać!
Blau7er napisał/a:
wszystko fajne, ale mam pytanie do autora, jakiego kodeka użyłeś do konwersji ?
Ściągnąłem plik z YouTube w formacie MP4, wrzuciłem na swoje konto na YT, zmniejszyłem długość edytorem YouTube i przerzuciłem.
wytępić jebanych brudasów...
Jak to skąd... ciężko kradną żeby sobie żyć w swoim ciepłym kurwidołku.
jak to skąd hajs...brat kuzyna teściowej ze strony matki ojca syna kuzyna stryjka zna wujka ramzana kadyrowa (czyt. prezydenta czeczenii). a wujek putin daje sos wujkowi ramzanowi, żeby czeczenia nie skakała i była cisza (mimo wojny, która tam trwa hoho).
Dla nie interesujących się tematem przestępczości zorganizowanej: mafia czeczeńska trzyma w garści nawet sporą część Moskwy, będącej przecież domem najpotężniejszej rosyjskiej (jeśli nie światowej) organizacji przestępczej - Solntsevskayi.
Czeczeńcy prowadzą interesy prawie na całym globie i w odróżnieniu o ruskich, którzy ostatnimi czasu wolą przestępstwa finansowe, energetyczne (ogólnie white collar crimes), prowadzą handel bronią i narkotykami na globalną skalę (szmuglują broń do Brazylii, a z Argentyny wysyłają kokainę na rynek europejski.
Czeczeńcy prowadzą interesy prawie na całym globie i w odróżnieniu o ruskich, którzy ostatnimi czasu wolą przestępstwa finansowe, energetyczne (ogólnie white collar crimes), prowadzą handel bronią i narkotykami na globalną skalę (szmuglują broń do Brazylii, a z Argentyny wysyłają kokainę na rynek europejski.
O żesz kurwa moja BMka!! zajebali mi ja jakis czas temu!!! ja pierdole znalazlem:D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów