Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poradnik jest pod tytułem:
Jeżeli jesteś wrażliwy i nie masz wy..bane na zdanie otoczenia, to lepiej nie zachowuj się tak bo Cię koledzy z gimnazjum obgadają, nakręcą film i wrzucą na jutube i będzie Ci przykro.
Moje rady:
1) Kręcić beke ile wlezie, zwłaszcza do disco polo śpiewaj na cały głos i gibaj się jak w amoku.
2) Tańcz jak Ci się podoba, dopóki nie obijasz się o innych, (zwłaszcza o kobiety - wtedy przepraszasz i idziesz do domu)
3) Jeżeli jest tłok - pij na parkiecie jeżeli czujesz że masz siłę - ale trzymaj się ściany i nie podryguj jak gazela.
4) Seksualne ruch są ok (no u kobiet zwłaszcza). Pijany facet na parkiecie w tej sytuacji to i tak milszy widok niż łysy kark pod ścianą szukający obiektu do zaczepki. (pozytywnie ziomy)
Więcej nie chce mi się wymyślać bo nie mam czasu.
Każdy winien bawić się jak chce i lubi, dopóki nie przeszkadza innym "fizycznie".
Poradnik jest pod tytułem:
Jeżeli jesteś wrażliwy i nie masz wy..bane na zdanie otoczenia, to lepiej nie zachowuj się tak bo Cię koledzy z gimnazjum obgadają, nakręcą film i wrzucą na jutube i będzie Ci przykro.
Moje rady:
1) Kręcić beke ile wlezie, zwłaszcza do disco polo śpiewaj na cały głos i gibaj się jak w amoku.
2) Tańcz jak Ci się podoba, dopóki nie obijasz się o innych, (zwłaszcza o kobiety - wtedy przepraszasz i idziesz do domu)
3) Jeżeli jest tłok - pij na parkiecie jeżeli czujesz że masz siłę - ale trzymaj się ściany i nie podryguj jak gazela.
4) Seksualne ruch są ok (no u kobiet zwłaszcza). Pijany facet na parkiecie w tej sytuacji to i tak milszy widok niż łysy kark pod ścianą szukający obiektu do zaczepki. (pozytywnie ziomy)
Więcej nie chce mi się wymyślać bo nie mam czasu.
To po co wymyslasz az tyle jak czasu nie masz? I tak nas to gówno obchodzi !
Jak się nazywa ten utwór od 0:22, za cholere nie moge sobie przypomniec?
La Bouche- Be My Lover
Mam wrażenie, że większość gawiedzi nie trawi Dakanna, ponieważ większość go nie trawi, lub też dlatego, że jest popularny i wiele jego przemyśleń naprawdę ma sens, obejrzyjcie sobie czasem Piątek: The Series, zobaczycie o czym mówię.
Faktycznie, nie trawię Dakanna, ponieważ go nie trawię.
Ale w tym materiale jest sporo prawdy.
Co do Piątku: The Series coraz więcej robione jest na siłę wg mnie.
Mam wrażenie, że większość gawiedzi nie trawi Dakanna, ponieważ większość go nie trawi, lub też dlatego, że jest popularny i wiele jego przemyśleń naprawdę ma sens, obejrzyjcie sobie czasem Piątek: The Series, zobaczycie o czym mówię.
Większość go nie trawi bo widziała piątek: the series. O ile oryginalny piątek był ok, o tyle w "the series" hejtuje dosłownie wszystko - ludzi za to że oddychają, psy za to że są, chmury za całokształt (nazmyślałem, ale tak błache spray zjeżdża). Serio - to ma kilka sezonów po kilkanaście odcinków, naprawdę uważasz że przez tyle czasu można robić coś ciekawego hejtując?
Faktycznie, nie trawię Dakanna, ponieważ go nie trawię.
Ale w tym materiale jest sporo prawdy.
Co do Piątku: The Series coraz więcej robione jest na siłę wg mnie.
Nie wiem czy do końca zrozumiałeś moją wypowiedź, celowo tak napisałem. W tej wypowiedzi mej chodzi o to, że po prostu ludzie go nie trawią idąc za większością, to naprawdę takie trudne? Wydaje mi się, że większość zrozumiała.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów