Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co nie zmienia faktu że Apple jest dla szpanerów, pedałów, albo ludzi którz NAPRAWDĘ potrzebują niezawodnego sprzętu do pracy.
Albo dla ludzi, którzy wolą dozbierać trochę więcej kasy i kupić coś, z czego przyjemniej się korzysta. Weź nie pierdol takich głupot, bo aż głowa boli. Jakbyś sam poużywał miesiąc to stwierdziłbyś, że w chuj bardziej opłaca się dozbierać kasę jeśli ma się taką możliwość.
A z tą niezawodnością to też pierdolenie na sto pro. Widać, że z komputerem Apple miałeś do czynienia tyle co przez internet, albo 3 minuty w sklepie -.-
Albo dla ludzi, którzy wolą dozbierać trochę więcej kasy i kupić coś, z czego przyjemniej się korzysta. Weź nie pierdol takich głupot, bo aż głowa boli. Jakbyś sam poużywał miesiąc to stwierdziłbyś, że w chuj bardziej opłaca się dozbierać kasę jeśli ma się taką możliwość.
A z tą niezawodnością to też pierdolenie na sto pro. Widać, że z komputerem Apple miałeś do czynienia tyle co przez internet, albo 3 minuty w sklepie -.-
Ja za to mam dość częsty kontakt i uważam że "Dozbierać trochę kasy" to poprostu wymówka, Apple jest dla ludzi prostych dla których skomplikowana treść komunikatu "Wolumin w użyciu" jest nie zrozumiała i dlatego wolą Apple, w których tak swoją drogą jak by dali rade to pewnie i wnętrze było by na zewnątrz .. tylko żeby odbiegać od konkurencji .... o applikacjach już nie wspomnę :| ..... A co do Wirusa z FB to tylko pogratulować, bo szczerze mówiąc to nawet kurwa nie wiem jak to skomentować. "Czy jak będę miał interenet w gniazdku elektrycznym to mój kotlet w mikrofalowce może złapać wirusa ?" no to chyba ten sam poziom :|
Apple jest firmą która jest modą a nie jakością
promowana przez ludzi pokroju Justina Bebera i jemu podobnych
nikt normalny nie wyda na kompa 4000 zł apple (bo to taakki swweeataśny znaczek ma, i jes fajooskie ) wartego normalnie 2000 zł
MAC jest dla grubych hamerykanów którzy lubią posłuchać muzykę i filmy z pięknie wystylizowanego systemu/pc. Mam winde i maca do porównania na uczelnii, a rezultat jest taki, że winda wygrywa - jeśli się z niej w odpowiedni sposób korzysta.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów