że w Indiach po prostu jebie tak, że curry w nosie to niezbędnik podróżnika to nic nowego, kibel też od zawsze był raczej zbytkiem i zabawką dla bogatych, no bo po co to jak pole jest (albo chodnik)? Tymczasem kilka lat temu "feministki"(jak na tamte realia) wypromowały akcję nie poślubiania facetów bez WC w domu. Efekt braku hinduskiej cipki w domu przerósł najśmielsze oczekiwania co do tego kraju i jego słynących z czystości mieszkańców.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Możecie po mnie dzisiaj jechać, ale mam znajomego, fakt nauczyciel i ta pizda jeszcze się przechwala że sika na siedząco
A Pizda jak ma sikać? ??
takie braki w ukiblowaniu mieszkania znajdziecie niedaleko, bo na Ukrainie, wiem bo byłem, piłem, jadłem, pierdoliłem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów