Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kobieta dla wygodnego życia przy takim bogaczu lub frajerze zrobi wszystko i to KAŻDA KOBIETA nawet wasze żony by obciągały fiuta byle takim autkiem pojeździć potem do willi jego się wprowadzić xD Kobiety są dziwkami mają cenę ....
Aż przypomniałeś mi kawał..
Jasiu pyta się Kasi:
J- Kasiu, zrobisz mi laskę za milion zł?
K-No w sumie czemu nie.
J- A za 5zł?
K- Za 5 zł! Za kogo ty mnie masz?!
J- To już ustaliliśmy, teraz targuję cenę
takie teksty świadczą, że macie spore kompleksy
raczej że musisz kupić cabrio, żeby Ci poroże nie pruło podsufitówki w aucie.
możesz być pizdą, która 5kg nie uniesie, ale jak masz miliony w spadku po rodzicach, to nie ma znaczenia, dla niej nie jesteś pizdą. Tak samo jakbyś był gruby i obleśny, jeszcze ci wyliże rowa.
Przecież dokładnie to napisałem
następny przyjeb co politykę we wszystko miesza pewnie jak ciupciasz swoją starą to myślisz o polityce ! i nie to żebym zareagował bo napisałeś pis mogłeś równie dobrze napisać po .... nie wpierdalaj wszystkiego w politykę
Rucham twoją starą, siostrę, żonę i wszystkich kurwa których kurwo lubisz i szanujesz! Jebać pis
Kobieta dla wygodnego życia przy takim bogaczu lub frajerze zrobi wszystko i to KAŻDA KOBIETA nawet wasze żony by obciągały fiuta byle takim autkiem pojeździć potem do willi jego się wprowadzić xD Kobiety są dziwkami mają cenę ....
Te wnioski to na podstawie obserwcji mamusi, siostry czy partnerki?
Taki znawca kobiet zna albo wszystkie kobiety albo nie zna żadnej. Nie wiem czy można znać wszystkie kobiety.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów