Konkursowa Jazda Samochodem zza granicy. Po natężeniu Ład i Skod można wnioskować że są to Czechy/Słowacja czy inny chuj trzyma w napięciu przez 12 minut
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Hahah , dobra zabawa , przyznam że sam bym tak polatał .
Łyydydydydydy i wiozą go zadowolonego na widlaku
Łyydydydydydy i wiozą go zadowolonego na widlaku
Brakowało mi tu tylko Felicii Fun. Czekam na sądny dzień gdy nie będzie się opłacało wkładać jakichkolwiek pieniędzy już do mojej Felicii i wezmę ją w ostatnią podróż na Wrak Race. Jak się bawić to się bawić a pierwsze auto wypadałoby jakoś ładnie pożegnać.
Ale zdolniachy...
Taki rajd to wygrywa chyba ten, co najładniej rozpierdoli auto
i TO JEST TO !!! Against modern WRC kurwa.
A tak na poważnie - super sprawa, wolę oglądać takie coś, niż jakąś beznadziejną F1 czy inne piździawki za miliony dolców. Nawet jak ktoś ma ochotę wystartować - nic prostszego, kupuje auto za 500 zł i jazda. I niech się członkowie automobilklubów dalej całują po chujach w swoich zamkniętych kręgach dla bogaczy - jak będzie taki rajd gdzieś w okolicy, przyjdę na pewno obejrzeć.
BTW, koleś w 4:30 łamiący kierownicę ... miazga
A tak na poważnie - super sprawa, wolę oglądać takie coś, niż jakąś beznadziejną F1 czy inne piździawki za miliony dolców. Nawet jak ktoś ma ochotę wystartować - nic prostszego, kupuje auto za 500 zł i jazda. I niech się członkowie automobilklubów dalej całują po chujach w swoich zamkniętych kręgach dla bogaczy - jak będzie taki rajd gdzieś w okolicy, przyjdę na pewno obejrzeć.
BTW, koleś w 4:30 łamiący kierownicę ... miazga
sam miałem skodę faworit 135L z 1991 roku ,był kupiony nowy i jak na tamte lata na to auto nie powiem złego słowa...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów