18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
🔥 Akrobatka - teraz popularne
🔥 Przejazd crossowca ... - teraz popularne
Członek wysunięty z ramienia
koniu • 2011-09-30, 20:27
Kandydat na posła w rozmowie z reporterem.

I od razu odpowiedź na komentarze ewentualnych napinaczy

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
.................. 2011-10-01, 8:12
Hehe, byłem kilka razy w Garwolinie.
Zgłoś
baza1000 2011-10-01, 12:18 4
androgenius napisał/a:

To już wiemy, w której połowie się zawierasz.

No musimy sie trzymac razem.
Zgłoś
dwakilo 2011-10-01, 20:39
Facet już trzy lata temu wiedział, że będzie kandydował.
Zgłoś
Earth 2011-10-02, 1:52 16
Ale debil, japierdole. Tym drugim filmem pokazuje jaka jest większość polityków. "Mam was w dupie, jestem na listach"

Chuj kurwa jebany.

- Co pan zamierza zrobić ?

- Na razie skupiam się na kampani.

do gazu.
Zgłoś
Rafal1757 2011-10-02, 23:41 11
odwołuje wszystko co złego na niego napisałem. Ludzie on jest najszczerszym politykiem jakiego widziałem.
- nie udaje, że cos wie
- nie udaje, że będzie coś robił po wyborach
- nie kłamie, że ma jakieś doświadczenie lub wiedzę
- szczerze mówi że ma wszystkich w dupie
-pracuje w fabryce i nie obce mu są problemy innych
- ma maturę !
Zgłoś
b................c 2011-10-03, 6:46 2
@ zapomniałeś, ma też zajebistego wąsa.
Zgłoś
sysun 2011-10-04, 23:37
On jest z Garwolina ?
byłem tam dwa razy i go nie widzialem.. <zdziwiony>
pewnie organizował podwyżki czy coś
Zgłoś
obccy22 2011-10-05, 14:12
I tacy ludzie mają nas reprezentować... Panie.., daj pan spokój
Zgłoś
angel_punx 2011-10-08, 20:00
Pozycja numer 5. Muszę sprawdzić w kamasutrze jaka to jest.
Zgłoś
DangerousBartek 2011-10-19, 14:10
Jaki ten świat mały pozdrowienia dla ludzi z okolic Garwolina

No... zapomniałem dodać żeby niedopuścić tego kretyna do władzy.
Zgłoś
Dannyk 2011-10-19, 14:46
Zgłoś
MrWicked 2011-10-19, 15:32
Oportunizm nie jest obcy w kręgach polityków, ale to normalne. Z tym że tamci przynajmniej starają się udawać że zdanie ludzi dla nich ma znaczenie, podczas gdy ten mówi z góry, że wie jakie są problemy i bolączki codziennego życia, ale "ma to w dupie i ważne że jest na listach". Chyba pavulon przedawkował.
Zgłoś
lapps 2011-10-19, 15:39
Cytat:

Chyba ja jestem jakimś ciemnym burakiem i debilem bo myślałem ,ze wykształcenie średnie aby mieć to trzeba zdać mature

no to najwidoczniej jestes. jak zdasz liceum czy cos i nie podejdziesz do matury to masz wyksztalcenie srednie, a jak zdasz mature to masz srednie maturalne.
Zgłoś
Prozac 2011-10-19, 15:40
debil i tyle ale tacy tez maja prawo startowac w wyborach to wolny kraj! Palikot zreszta mowil wczesniej o badaniach poczytalnosci dla politykow a skoro oni nie chca bo wiekszosc PISd i pelowcow fanatykow religijnych z niesiolowskim i gowinem na czele by nie przeszlo tych badan! ludzie co jest glupsze ten typ czy wpierdalanie na kleczkach bozka z lapy faceta w sukience ktory sie ta sama lapa trzepie bo fizjologii sie nie oszuka a jak wiemy kazdy sukienkowy watykaniec ma celibat wiec nie moze ruchac kobiet ale fakt o facetach nic nie mowia! to taki sam debilizm! a teraz mnie atakujcie w imie "łojca i syna dupka snietego!" tak jak wam nakazal bog zydowski pol arab pol zyd jezus nadstawcie drugi policzek i napierdalajcie na mnie! chu... wam w dupe! tzn nie nic wam w dupe kleryki tak bedziecie mieli gorzej! hahaha
Zgłoś
borisklinga 2011-10-19, 16:12
AVON dziekuje za reklame
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem